E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye sakatlık şoku!---

Fenerbahçe'ye sakatlık şoku!

Fenerbahçe'ye sakatlık şoku!
31 Temmuz 2024 - 01:38 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe'de 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Fred sakatlanarak oyundan çıktı. Brezilyalı yıldızın 3. ön eleme turundaki karşılaşmalarda oynamasının zor göründüğü belirtildi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano'ya karşı oynanan maçta sakatlandı.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Kadıköy'de Lugano'yu konuk eden Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in sakatlığıyla sarsıldı.

Maça ilk 11'de başlayan Fred, Lugano'nun bir atağını kesmek isterken sakatlandı. Bu talihsiz anın ardından 31 yaşındaki futbolcu oyuna devam edemedi ve yerini İsmail Yüksek'e bıraktı.

Karşılaşma sonunda Fred'in sakatlığı ile ilgili konuşan teknik direktör Jose Mourinho, "Fred ne kadar ayrı kalacak bilmiyorum ama tahminimce önümüzdeki turda forma giyemeyecek." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu eleyerek bir üst tura çıktıFenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu eleyerek bir üst tura çıktı

 

Fenerbahçe, Avrupa'da tur için sahaya çıkıyorFenerbahçe, Avrupa'da tur için sahaya çıkıyor

 

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu, Alanyaspor ile anlaştıFenerbahçe'nin forvet oyuncusu, Alanyaspor ile anlaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 128,40
En Yüksek: 128,60
En Düşük: 125,80
Değişim 1,10 %
FK: 8,01
PD / DD: -11,14
İşlem Hacmi 230.888.081
Toplam Adet: 1.815.365
Ağırlıklı Ort.: 127,11
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)