E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye şok saldırı---

Fenerbahçe'ye şok saldırı

Fenerbahçe'ye şok saldırı
02 Aralık 2012 - 20:45 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, şok bir saldırı ile karşı karşıya kaldı.

Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki mücadeleye gitmek üzere kaldıkları Hilton Oteli'nden çıkan sarı-lacivertli takım, bir grup tarafından taşlı saldırıya maruz kaldı.
Saldırıda hem takım otobüsünün hem de Hilton Oteli'nin camları kırıldı. Futbolcularda ve teknik ekipte herhangi bir yaralanma olmadı. Yalnızca otobüs şoförü Cemal, alnından yaralandı. Güvenlik güçleri, saldırıyı yapan gruba biber gazı ile müdahale etti.
Fenerbahçe İletişim Komitesi sorumlusu Orkun Yazgan, yaşananlarla ilgili olarak twitter hesabından "Kayseri'de otobüsümüzün camları kırıldı, yazıklar olsun, ayıp" yazdı.
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı yapan grubun Trabzonspor taraftarları olduğu iddia edildi. Saldırı sonrasında bir kişinin de Fenerbahçe takım otobüsüne sprey boya ile Trabzonspor'un kısaltması olan "TS" yazısını yazdığı görüldü... 20-25 kişilik Trabzonspor taraftarı grubu, Kayserispor - Fenerbahçe karşılaşmasını tribünde bordo-mavili formaları ile takip etti.
Trabzonspor taraftar grubu Gurbetçi Gençler, twitter hesabından "Trabzon'un gruru Gurbetçi Gençler Kayseri'de" yazısı yayınladı.
Kadir Has Stadı'nın önünde Fenerbahçeli ve Kayserili sporseverler arasında çıkan kavgada ise Kayserili Ömer Akkaya dizinden bıçaklandı. Bir başka Kayserili taraftar Emre Yavuz ise burnundan yabancı cisimle yaralandı. Kayserili 2 taraftar, Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde tedavi edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)