E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye yıldız geliyor---

Fenerbahçe'ye yıldız geliyor

Fenerbahçe'ye yıldız geliyor
18 Ocak 2011 - 09:02 borsagundem.com

Sarı-Lacivertli başkanı Aziz Yıldırım'ın yönetici olan kardeşinin İtalya'da dünya yıldızı olan futbolcunun menajeriyle görüştüğü ortaya çıktı

Takvim'in haberine göre; Galatasaray ve Beşiktaşlıları kıskandıracak transferin sona erdirilmesi için Aziz Başkan'ın Ali Yıldırım'ı görevlendirdiği öğrenildi.
Mehmet Topuz'u Beşiktaş'ın elinden alan ve daha sonra Beşiktaş'ta kiralık olarak top koşturan Ersan'a talip olan Fenerbahçe şimdi de Beşiktaşlıların hayallerini süsleyen bir futbolcunun işini bitirmek üzere.
Transferi arapsaçına dönen Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe'ye çok yakın.
İşte Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak transfer hikayesinin ayrıntıları.
Sarı-Lacivertli yöneticilerin sezon başında Beşiktaş'ın da peşinden koştuğu Robinho'yu gündeme aldığı öğrenildi.
Sarı-Lacivertli yöneticilerden Ali Yıldırım'ın Milano'da Robinho'nun menajeriyle görüştüğü ortaya çıktı. F.Bahçe Sambacı'yı sezon sonu için düşünmesine rağmen transferin Ocak'ta bitme ihtimali de var.
Geçtiğimiz hafta toplanan Fenerbahçe Yönetimi'nin transferi masaya yatırdığı ve sezon sonu için Brezilyalı futbolcunun isminin ağırlık kazandığı belirlendi.
Yönetim Milan'da oynayan ancak bonservisi M.City'de bulunan Robinho'nun alınmasında görüş birliğine vardı.
CAZİP TEKLİF SUNULDU
Yönetimin bu kararından sonra bu transfer için görevlendirilen Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım geçtiğimiz gün Milano'da Robinho'nun menajeri Evandro de Souza ile bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Ali Yıldırım'ın menajere sezon sonu için cazip bir teklif sunduğu da öne sürüldü.
ŞAŞKINLIK YARATTI
Bu arada Fenerbahçe'de Dia, Stoch gibi isimler varken Robinho'nun transfer edilmeye çalışılması camiada şaşkınlık yarattı. Ancak Sansasyonel bir transferi renklerine bağlamak isteyen Sarı-Lacivertli yönetimin Robinho'da kararlı olduğu iddia edildi.
ROBİNHO SORUNLAR YAŞIYOR
Bu arada Robinho'nun menajeri Evandro de Souza'nın Ali Yıldırım'a, "Robinho Milan'da fazla şans bulamadı. Bu nedenle burada sorunlar yaşıyor. Eğer devre arası için de düşünürseniz bu transfer daha erken gerçekleşebilir" teklifinde bulundu.
Bu sezon Milan'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi M.City'de olan Robinho İtalyan takımında ligde 11 maç oynadı. İlk 11'de 7 kez sahaya çıkan Robinho sadece 3 gol atarken eski çizgisinden çok uzaktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)