E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz"---

"Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz"

Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz
05 Ekim 2012 - 16:11 borsagundem.com

Beşitaş İkinci Başkanı'ndan çok iddialı açıklamalar!

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Çebi, Siyah-beyazlı takımın son 2 haftada mağlup olduğu Gaziantepspor ve Sivaspor maçlarının bir ölçü olmayacağını belirterek, iddialı bir açıklamada bulundu.
Çebi, "Fenerbahçe derbisinde galip gelen tarafın biz olacağına inanıyorum. Hatta takımımızın sürpriz yaparak deplasmanda Fenerbahçe'yi farklı yeneceğine inanıyorum" dedi.
KIRAN: DERBİLER HER ZAMAN ZORDUR AMA...
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili olarak, "Kadıköy'de derbi maçlar her zaman zorludur ancak biz takım arkadaşlarımıza inanıyoruz, onlar da kendilerine güveniyorlar ve inanıyorlar" dedi.
BEŞİKTAŞ DERBİ ZAFERİNE HASRET
Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı'nın takıma ve teknik kadroya verdiği yemekte BJK TV'ye konuşan Tamer Kıran, şunları söyledi:  "Öncelikle birlik beraberliğimizi geliştirmek için böyle bir organizasyon planladık. Bir futbol takımı için yapılabilecek en kötü şeylerden bir tanesi almış olduğu sonuçlara takılı kalarak önündeki maçlara konsantre olamamasıdır. Geçtiğimiz 2 maç, maalesef istediğimiz gibi gitmemiştir; ancak önümüzde çok önemli rakiplerle oynayacağımız bir 3-4 hafta var. Futbolcu arkadaşlarımıza, bunlara konsantre olmalarını geçmişi unutmalarını ve her şeye yeniden başlıyormuş gibi hepyeni bir başlangıç yapmalarını hatırlatmak, onları bu yolda motive edebilmek için böyle bir organizyon düzenledik."
Takıma olan güveninden bahseden Tamer Kıran, "Kadıköy'de derbi maçlar her zaman zorludur ancak biz takım arkadaşlarımıza inanıyoruz, onlar da kendilerine güveniyorlar ve inanıyorlar. Biz bir felsefe ortaya koyarak sezona başladık. Mümkün olduğunca koşan çaba gösteren yardımlaşan birbirlerinin açığını kapatan bir takım yaratmayı planladık. Bunu başarabilirsek olumlu skorlarından da geleceğini hedefledik. Bu anlamda arkadaşlarımız kendilerine inanıyorlar, güveniyorlar. Biz takımımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Dolayısıyla, Fenerbahçe derbisinin ardından Trabzonspor ve Kasımpaşaspor maçlarını da en iyi skorlarla geçip rahatlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
İBRAHİM TORAMAN: "ÇOK İYİ MÜCADELE EDİP ORADAN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ"
Kaptan İbrahim Toraman ise Beşiktaş TV mikrofonlarına şunları söyledi:  "Takım olarak yönetim olarak teşekkür ediyoruz bizlere bu yemeği verdikleri için. Güzel bir ortam geçirdik Fenerbahçe maçına hazırlanıyoruz iyi şekilde. İnşallah bu birlik, beraberlik maça da yansır. Antremanlar iyi gidiyor. Zaten genç bir takım olduğumuz için arzulu ve istekliyiz. Ama maalesef bazen sahadaki ufak hatalar, son iki maçımızı kaybetmemize neden oldu. Ancak bu hataları zamanla gidereceğimizi düşünüyoruz. İyi durumdayız umarım bu durum Fenerbahçe maçına da yansır. Çok iyi mücadele edip oradan galibiyetle dönmek istiyoruz."
Başarılı oyuncu Olcay Şahan da Beşiktaş; "İstanbul harika bir şehir. Çok güzel bir yemekti. İyi vakit geçirdik. Hocamız bizi çok iyi hazırlamaya çalışıyor. İnanıyorum ki bu hafta son iki haftaki maçları unutturacağımızı düşünüyorum. Pazar günü maçtan sonra taraftarlarımızla çok mutlu olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)