E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'yi şoke eden talimat!---

Fenerbahçe'yi şoke eden talimat!

Fenerbahçe'yi şoke eden talimat!
26 Temmuz 2011 - 00:39 borsagundem.com

"Delilleri çok sağlam" sözleri üzerine konuşan UEFA asbaşkanı Erzik Fenerbahçe'i bitirecek talimatı verdi.

Şike zirvesinde biraraya gelen TFF Başkanı Aydınlar'ın 'Savcı Berk FB'nin 5 maçını önceden biliyordu. Delilleri çok sağlam' sözleri üzerine konuşan UEFA asbaşkanı Erzik Fenerbahçe'i bitirecek talimatı verdi. ...
M. Ali Aydınlar 22 Temmuz'daki zirvede Erzik'e "Savcı bana son 5 maçın sonucunu bildiğini söyledi" dedi. Erzik ise "Durum vahim. Bu işi çözün" cevabını verdi.
22 Temmuz'da Şenes Erzik, M.Ali Aydınlar ve Lutfi Arıboğan'ın Kanyon'da gerçekleştirdikleri buluşmanın perde arkasını açıklıyor. Türk futbolunda deprem etkisi yapan şike soruşturmasını masaya yatıran üçlü arasında bu görüşmede çok ilginç diyaloglar yaşandığı ortaya çıktı.
SON 5 MAÇ BİLİNİYORMUŞ
Bu toplantıya basit bir yemek havası verilmeye çalışılırken Mehmet Ali Aydınlar'la Erzik şike soruşturmasını konuştu. Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar UEFA Asbaşkanı Erzik'e, "Savcı Mehmet Berk bana F.Bahçe'nin son 5 maçının sonucunu önceden bildiğini söyledi. Deliller çok sağlam. Zaten gözaltına alınan kişilere de bu belgeler sunulmuş ve kimse inkar edememiş" ifadesini kullandı.
BU İŞ HEMEN ÇÖZÜLMELİ
Şenes Erzik, Mehmet Ali Aydınlar'a, "Demek durum çok vahim. Deliller sağlamsa iş size düşüyor. UEFA ve FIFA'lık olmadan bu işi bir an önce çözmemiz gerekiyor. Yoksa ülke futbolu olarak çok ağır cezalar alırız. Hızla hareket etmelisiniz" dedi. Mehmet Ali Aydınlar da UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'e, "Etik Kurulumuz 26 klasörlük dosyayı Kozmit Oda'da titizlikle inceliyor. En doğru ve en adaletli kararı vermek zorundayız" cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • soner sarı02 Ağustos 2011 09:23

    ben fener hissesi aldım 100 tl. den düştü 39tl. dip üzerine dip yaptı eee... benim 5000 oldu 39*50 eşit 1950 biz 2011 yılındayız buna göre 2011-1950 eşittir 61 ay sonra kesin fener 100 tl. olur bende zarardan çıkarım .

  • erman kabzımal26 Temmuz 2011 23:31

    noter tespiti yapsalarmış inandırıcı olurmuş,ha yok son beş maçıda fenerin alacağını biliyorduk diyorsa. onu herkes biliyordu o saatten sonra tüm maçları alacağını tüm yorumcular da teyid adiyordu.şimdi kıvırtanlarda dahil....

  • :D26 Temmuz 2011 16:49

    sahada 22 oyuncu var ve sonuç biliniyorsa demek ki bu 22 oyuncuda şike yapmış. diğer önemli bi soruda sonuçlar bilindiği halde neden zamanında müdahale olmadı? savcı beyin bildiği bu sonuçlarla gelir elde etmediğini kim kanıtlayabilir?

  • Kahinler26 Temmuz 2011 14:04

    Geçen sene şampiyonluk bursa ya hediye edilirken kimse son 5 maçı bilemiyordu, bu sene fener şampiyon olunca kahin dolmuş ortalık!

  • murat26 Temmuz 2011 12:48

    Nostradamus mübarek, nasıl da bilmiş bu maçların sonucunu...Kimse tahmin edemezdi oysa FBnin bu son 5 maçı kazanarak şampiyon olacağını,kimin aklına gelirdi ki?

  • fenerbahçeli26 Temmuz 2011 11:56

    karabük-ankaragücü-i.b.b-buca Fenerin oynadığı son 5 maç ve bu 5 maç önceden biliniyo ve ne hikmetse sadece ibb den 2 sivastan 1 topçu içerde bunun halen daha şike davası olduğunu söyleyenin aklından şüphe ederim...

  • Muammer26 Temmuz 2011 09:07

    Beşiktaşlıyım ama işkembeden sallıyorlar yada yasa dışı dinleme yapıyorlar yoksa konuşmaları nereden bilecekler basın özgürlüğü bir yere kadar yalan yanlış haberler içinse basın çok ağır cezalandırılmalı ki bir daha yalan yanlış haber yapmasınlar. Dürüstseniz bunuda yayınlarsınız.

  • yavuz Demir26 Temmuz 2011 07:58

    TÜRKİYEDE bu maçların sonucunu bilmeyen mi var .Şampiyonluğa giden iki takım ın maçlarını herkez tahmin edebilir. Ancak SKOR larını bilmek şikeyi gösterir. Gerisi masal.

  • murat26 Temmuz 2011 07:57

    Eğer son beş maçın sonucunu biliyorsa sayın savcı o zaman araştırılsın iddia oynamışmı kazanç sağlamışmı görevi kötüye kullanmışmı kullanmamışmı

  • 26 Temmuz 2011 00:49

    OLAN YATIRIMCIYA OLUYOR... KİMSEYE BİRŞEY OLDUĞU YOK... YAZIK 3KURUŞUNU BORSAYA YATIRAN TARAFTARA