E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'yi süründürmeyin---

Fenerbahçe'yi süründürmeyin

Fenerbahçe'yi süründürmeyin
26 Ağustos 2011 - 15:28 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımın süründürülmeden bir karar verilmesini istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımın süründürülmeden bir karar verilmesini istedi. Futbolcu Emre “Her gün değil, bir gün ölelim” derken, kaleci Volkan ise “Amatör küme de olsa biz buradayız” dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ortak açıklama yaptı.
Aykut Kocaman, şunları söyledi:
“Yaşayacağımız süreç çok önemli, taraftarlarımızın desteği önemli. Bir futbol adamı olarak değil, bir insan olarak baktığımda, süründürme süreci yaşanıyor. Bu kararı Federasyon aldı, UEFA almadı, o hikaye. A’dan Z’ye tüm camia şampiyonluğu hak etti. Son derece saçma bir karar. Futbol Federasyonu gereğini yapsın. Şampiyonlar Ligi’nde yoksak neden ligde varız? Çok ivedi şekilde karar bize bildirsin. Hepimiz piyon gibi gözüküyoruz. Acı çekiyorum. Alay eder, dalga geçer gibi bir süreç yaşanıyor. Umarım bu süründürme sona erer. Belirsizliğin ortadan kalkmasını istiyoruz. Bu oyunun sonlandırılmasını istiyoruz. Durumdan yararlanmaya çalışan kulüpler de var. Ne öldürüyorlar ne güldürüyorlar süründürme lafından kastım budur."
Volkan Demirel de şöyle konuştu: "Takım olarak buradan çok güçlü bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum. Bizim nasıl şampiyon olduğumuzu tüm gözler gördü. Zor yatıp zor kalkıyoruz. İsterse amatör kümede olsun bütün futbolcular buradadır. Ben hiçbir yere gitmiyorum, Fenerbahçe kalesinde devam etmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’ne gitmek Fenerbahçe’nin hakkıdır. Yerimize giden diğer takımın da ismi iddialarda geçiyor."
Emre Belözoğlu ise şunları kaydetti: "Bu takımda oynadığımdan mutlu oldum ve gurur duydum. Hakkımızda verilecek karara razıyız. Her gün değil, bir gün ölmek istiyoruz. UEFA’nın ciddi bir skandalı var. Bir Türkseniz, suç işlemediyseniz bile suçlu çıkarmaya çalışırlar. Fenerbahçe’ye uygulanan karar Milan’a uygulanabilir mi? Gerçeğin ötesinde hayalle kurulmuş bir senaryodur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)