E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbank'ta işler yolunda---

Fenerbank'ta işler yolunda

Fenerbank'ta işler yolunda
06 Ağustos 2011 - 09:45 borsagundem.com

Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen Fenerbahçe’de futbolcuların maaşları hesaplarına yattı

Yönetim ayrıca Emenike’nin ilk transfer taksidi olan 500 bin Euro’yu Karabük’e ödedi.
Fenerbahçe yönetimi, zor günlere rağmen futbolcularına olan ödemelerini aksatmıyor... Şike soruşturması kapsamında sıkıntılı bir süreç içinde olan kulüpte futbolcuların maaşları hesaplarına yattı. Olası bir küme düşürülme cezası çerçevesinde küçülme kararı alan yönetim kurulu, başta amatör branşlar olmak üzere birçok alanda kesintiye gidecek. Hatta bazı kulüp çalışanlarının bile ekonomik tedbirler çerçevesinde gönderilmesi gündemde. Maddi manevi bu kadar sıkıntıya rağmen yönetim büyük bir fedakarlık yapıp tüm futbolcuların ve teknik heyetin maaşlarını eksiksiz olarak yatırdı. Yüklü bir ödeme yapan yönetimin bu tavrı karşısında bu zor dönemde maaş almayı beklemeyen futbolcularda şaşkınlık yaşadı.
KALDI 17 TAKSİT
Yönetimin yaptığı tek ödeme sadece futbol takımı ile alakalı değildi. Vadesi gelmiş ödemeler de kulüp tarafından eksiksiz şekilde yapılıyor. 9 milyon Euro’ya alınıp 10 Milyon Euro’ya Spartak Moskova’ya satılan Emenike’den 1 milyon Euro kar eden kulüp, Karabüksüpor’a ödemesi gereken ilk transfer taksitini de ödedi. 500 bin Euro’dan oluşan 18 senetin ilk taksidi vadesi dolmadan Karabükspor’un hesabına yatırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)