E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'de büyük uçurum---

Fener'de büyük uçurum

Fener'de büyük uçurum
24 Mayıs 2012 - 07:37 borsagundem.com

F.Bahçe'de sözleşmesi biten 8 isimden durumu en çok merak edilen Emre... Taraflar arasında 2 milyon Euro fark var

Fenerbahçe yönetiminde henüz görev bölümü yapılmazken, başta Ali Yıldırım olmak üzere bazı isimler iç transferde sözleşmesi biten oyuncularla ilk teması başlatmış durumda... Sarı-lacivertlilerin pazartesi günkü yönetim kurulu toplantısında görev bölümü resmen netleşecek ve transfere de start verilecek. Önümüzdeki hafta içi sözleşmesi biten oyuncuların menajerleriyle bir ön görüşme yapılacak ve teklifler iletilecek. Son gelen bilgilere göre sözleşmesi biten isimlerdeki durum şu şekilde...
EMRE: Geçtiğimiz günlerde yönetimden ayrılan Nihat Özdemir'in, "Takımda kalması gerek" dediği Emre için yeni yönetim menajerlerine bir teklif yapacak. Ancak bu rakam şu an aldığı 3.5 milyon Euro'dan çok uzak olacak. Emre'ye yıllık 1.5-2 milyon arası bir teklif sunulması bekleniyor. Emre'nin A.Madrid ile görüşmelerin sonucuna göre karar vereceği ve kalma ihtimalinin yüzde 50 olduğu belirtiliyor.
BEKİR: Kocaman'ın kesinlikle kalmasını istediği isimlerin başında geliyor. Ücretinde artış yapılarak 3 yıllık sözleşme önerilecek. Bekir'in çok yüksek ihtimalle takımda kalacağı öğrenildi.
SELÇUK: Yine Kocaman'ın 'alternatif' olarak gelecek yılların kadrosunda düşündüğü bir isim. Yıllık ücretinde artış yapılması beklenmiyor. 2 ya da 3 yıllık sözleşme önerilmesi bekleniyor.
MERT: Sezon devam ederken bir görüşme yapıldı ve prensipte anlaşıldı. 3 yıl daha devam edilecek. Resmi imzalar milli takım dönüşü atılacak.
BILICA: Yeni sözleşme önerilmedi. Türkiye'de kalmaya sıcak bakmıyor. Brezilya'da bir takımla anlaştığı konuşuluyor.
SERKAN: İki yıllık sözleşmesi bitti. Yeni teklif yapılmayacak. Süper Lig'de kulüp arıyor.
YOBO: Fenerbahçe, yaşı daha genç iki stoper arıyor. Şayet bir tane bulunur ikinci isimde zorluk yaşanırsa, Yobo'nun tekrar kiralanması gündeme gelecek.
ZIEGLER: Hasan Ali Kaldırım transferi olsa da olmasa da bonservisiyle ya da kiralık olarak alınmaya çalışılacak. Bu transfer için İtalyan kulübü Juventus'tan Ziegler'in bonservis bedelini belirlemesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)