E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'de kimler gidecek?---

Fener'de kimler gidecek?

Fener'de kimler gidecek?
07 Ocak 2011 - 11:27 borsagundem.com

Başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'a tam garanti verdi: "Bana isim ver. İstediğini yollarım"

“Kim senin disiplinine karşı çıkıyor? Aldıkları para garanti diye saldılar. Bu böyle gitmez. Bana isim ver. Eğer istediğimiz sonuçları almasınlar seneye gencecik bir kolej takımı kurarım.”
Geçen sezonu kimse unutmasın. Bu takıma müdahale ettiğimizde 8’de 8 galibiyet aldılar. İlla düzelsinler diye geçen sene olduğu gibi olağanüstü hal mi ilan edelim anlamıyorum..”
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın Samandıra ziyaretleri meşhurdur.. Hele geçen yılın son 8 maçında yakalanan galibiyet serisinde Yıldırım’ın ‘içtimaları’nın büyük de etkisi vardı.. Başkan şimdi yine Samandıra yollarında. Fakat bu kez daha önce NTV’de kurduğu “Futbolcuların hiç mi şuçu yok” anafikriyle.
GÜNLERDEN salı.. Yıldırım, olağandışı bir biçimde Samandıra Tesisleri’ne gider ve direkt olarak Aykut Kocaman’la buluşur. Konuyu fazla uzatmak istemeyen sarı-lacivertlilerin 1 numarası, “Bu takımın patronu sensin ve arkandayız. Basına kalsa aramızda sorun var. Sen gönlünü rahat tut. Biz gelecek senenin de programını seninle birlikte yapıyoruz.
ŞİMDİ bana söyle takımın patronu olarak memnun olmadığın isim var mı? Söyle hemen kovayım. Kim senin disiplinine karşı çıkıyor? Bunları bilmek istiyorum. Takımda çoğu oyuncu vurdumduymaz. Aldıkları para garanti diye kendilerini saldılar. Böyle gitmez. Ama önce bana isim ver. Zaten bu konuyla ilgili gelecek günlerde tekrar Samandıra’ya geleceğim ve işte o zaman sadece futbolcularla konuşacağım.
RAHATLARI yerinde ya hep böyle devam edecek zannediyorlar. Eğer bu takım istediğimiz sonuçları almazsa işte o zaman külahları değişeceğim. Seneye bu takımı değiştirip sıfırdan kolej takımı yaparım. Geçen yıl unutulmasın. Bu takıma müdahele ettiğimizde, her gün başlarında beklediğimizde 8’de 8 galibiyet aldık. İlla bu takım düzelsin diye olağanüstü hal mi ilan edelim?” der.
KOCAMAN ise hem şaşırır hem de büyük bir mutluluk hisseder. Çünkü takımda başta Santos olmak üzere hükmünü kabul etmeyen bazı isimler vardır. Fakat şimdilik isim vermez Aykut hoca...
Deportivo’dan Semih’in haberi yok
İSPANYOL  basınına göre Semih Şentürk Deportivo La Coruna’ya gidiyor. Son olarak Eldepor.com’un öne sürdüğü bu gelişmeden milli futbolcu ise habersiz. Tecrübeli golcü, Deportivo’dan kendisine gelen bir hiçbir teklif olmadığını, kulübe yapıldıysa da bunu bilmediğini söyledi.

Ali CAN / VATAN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)