E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'den bir bomba daha---

Fener'den bir bomba daha

Fener'den bir bomba daha
06 Haziran 2012 - 07:17 borsagundem.com

F.Bahçe’nin Kayseri’den istediği milli oyuncu, “Kulübümle anlaşırlarsa sarı-lacivertli formayı giyerim” diyerek yeşil ışık yaktı

LIVERPOOL’DAN Dirk Kuyt’u renklerine bağlayıp taraftarını mest eden F.Bahçe, yeni isimler için girişimlerini sürdürürken Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım, önemli açıklamalar yaptı. Ukrayna maçı sonrası basının transfer hakkındaki sorularını yanıtlayan Hasan Ali, “İki kulüp anlaşırsa ben Fenerbahçe'ye transfer olurum. Artık yavaş yavaş yukarıya adım atmam lazım” diyerek Sarı-Lacivertliler’e yeşil ışık yaktı. Bu arada Fener’in, Alman ekibi Stuttgart ile sözleşmesi biten tecrübeli defans oyuncusu Khalid Boulahrouz ile görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Son 4 yılını Bundesliga temsilcisinde geçiren Fas asıllı Hollandalı milli defans oyuncusunun sözleşmesi bitmiş olduğu için bonservisi yok. Boulahrouz’la yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve 30 yaşındaki yıldızın, Fener’e “Evet” dediği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)