E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'den kalecisine imza!---

Fener'den kalecisine imza!

Fener'den kalecisine imza!
12 Haziran 2012 - 18:56 borsagundem.com

Fenerbahçe, kaleci Fehmi Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, kaleci Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Sarı-Lacivertli kulüp internet sitesinden yaptığı açıklama ile bu gelişmeyi kamuoyuna duyurdu. Açıklamada şöyle denildi: "Genç ve başarılı kalecimiz Mert Günok'un kulübümüzle olan sözleşmesi 2014-2015 sezonu sonuna kadar 3 yıl süreyle uzatıldı. Mert'e Fenerbahçe forması altında nice başarılar diliyoruz."
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklama ise şu şekilde: "Oyuncumuz Mert Günok'un sözleşmesi 3 yıl süre ile yenilenmiştir. Sözleşme kapsamında yıllık garanti ücretler 2012-2013 sezonu için 1.250.000 TL, 2013-2014 sezonu için 1.350.000 TL, 2014-2015 sezonu için 1.450.000 TL'dir."
Genç file bekçisi, kaleci arayışları içinde olan Beşiktaş'ın da transfer gündemini gelmişti.
MERT GÜNOK: "FENERBAHÇE'NİN KALESİ EMİN ELLERDE"
Fenerbahçe, kaleci Mert Günok ile olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.
Genç yaşına rağmen başarılı bir performans gösteren, hem Fenerbahçe hem de milli takım kalesinde güven veren Mert Günok 13 yıl önce kapısından içeri girdiği sarı-lacivertli kulübe hizmet etmeye devam edeceği için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.
Senelerdir Volkan Demirel'in veliahtı olarak gösterilen ancak artık gerek Fenerbahçe gerekse milli takım kalesinin teslim edildiği Mert, "Volkan ağabey ile beraber Fenerbahçe'nin kalesini koruyacağız. 13 yıl önce gözümü açtığım kulübümde göreve devam edeceğim için çok mutluyum. Bana güvenenlere, başta Aykut hocam ve yöneticilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bende emeği olan herkese minnettarım. Daha da çok çalışarak bana duyulan güveni boşa çıkarmamaya çalışacağım" diye konuştu.
"Hem Fenerbahçe'ye hem de milli takımımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam etmek istiyorum" şeklinde konuşan Mert Günok, Fenerbahçe'nin kalesinin emin ellerde olduğunu ve uzun yıllar sarı-lacivertli formayı giyeceğini de sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)