E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'den transfer atağı---

Fener'den transfer atağı

Fener'den transfer atağı
31 Ekim 2011 - 07:49 borsagundem.com

Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, Bayer Leverkusen formasını giyen Alman golcünün peşine düştüğü öğrenildi

Fenerbahçe, ara transferde renklerine katacağı yabancı forvet için çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman yeni bir golcünün peşine düştü. Niang ve Emenike’yi kaybettikten sonra renklerine kattığı Bienvenu’dan istediği verimi alamayan Kocaman’ın, Bayer Leverkusen’de forma giyen Alman forvet Stefhan Kiessling’i kiralamak istediği ve bu konuda nabız yokladığı bildirildi.
Kocaman uzun boylu santrfor transferi çalışmasında geçen sezon Polonyalı Lewandowski’yi transfer etmek için çok çaba harcamış ancak futbolcunun tercihi nedeniyle hedefine ulaşamamıştı. Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısının bu yüzden stil olarak benzer özellikler taşıyan Kiessling’in üzerine yoğunlaştığı ortaya çıktı.
27 yaşındaki Alman oyuncu ile yakından ilgilenen ve devre arasında kadrosuna katmak isteyen Kocaman, yönetime bildireceği listenin en başına bonservisi 9 milyon euro olan Kiessling’i yazdığı öğrenildi. Alman oyuncunun yüksek maliyetinin sorun yaratabileceği, bu yüzden de kiralama formülünün üzerinde durulacağı kaydedildi.
Kiessling kimdir?
Yaşı: 27 (25.01.1984), Kulübü: Leverkusen, Ülkesi: Almanya, Boyu: 1.91 metre

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)