E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e 2 bomba birden---

Fener'e 2 bomba birden

Fener'e 2 bomba birden
24 Aralık 2011 - 20:40 borsagundem.com

Ligin ilk yarısında özellikle hücum bölgesinde sorun yaşayan Fenerbahçe'de, ara transfer dönemi için çalışmalar sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesinin ardından, Fenerbahçe'de transfer harekatı erken başladı. Sağ kanat için Juventuslu Milos Krasic ismi ön plana çıkarken, forvet olarak düşünülen ilk isim Lille takımının golcüsü Moussa Sow.
Kanatlara ve forvete takviye yapmak isteyen Sarı-lacivertlilerin listesinde daha önce gündeme gelmiş bir isim var; Fenerbahçe yönetiminin geçtiğimiz sezon transfer etmek için yoğun çaba gösterdiği, ancak Juventus'a kaptırdığı Miloş Krasic.
Fenerbahçe Yönetimi forvet arayışlarını da sürdürüyor. Bienvenu ve Semih'in yanına üçüncü bir oyuncu almak isteyen teknik direktör Aykut Kocaman, daha önce Borges, Bobo ve Nobre ile ilgilendiklerini ifade etmişti.
Kocaman'ın takımında görmek istediği bir başka isimse, Lille forması giyen Moussa Sow. Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali en yüksek isimse Issiar Dia. Sezon başında vatandaşı Mamadou Niang'ın takımdan ayrılmasıyla düşüş yaşayan Senegalli oyuncu, yaşadığı uzun süreli sakatlığın da etkisiyle ilk yarı boyunca teknik heyetin beklentisine karşılık veremedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)