E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e 2 şok!---

Fener'e 2 şok!

Fener'e 2 şok!
20 Ekim 2011 - 22:42 borsagundem.com

Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de eksikler kervanına Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk de eklendi

Sarı Lacivertlilerin milli futbolcuları Emre'nin halsizlik, Semih'in ise bağırsak enfeksiyonu nedeniyle takımla çalışmalara katılamadıkları açıklandı.
İki oyuncunun da durumlarının ciddi olmadığı ancak tedbir amaçlı antrenmanlara çıkmadıkları öğrenilirken, sakatlıkları devam eden Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'ın bu hafta da takıma katılamayacakları bildirildi.
Bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Volkan Demirel'in pazar günü oynanacak Samsunspor maçına yetişebileceği, ancak Teknik Sorumlu Aykut kocaman'ın özel talimatı doğrultusunda riske edilmeme ihtimalinin yüksek olduğu belirlendi.
Sarı Lacivertli sağlık heyetinin Mehmet Topuz'u önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş Derbisine kadar hazır duruma getirmek için yoğun çaba harcadığı ifade edilirken, Serdar Kesimal'ın tam olarak oynayabilecek konuma gelmesinin bir iki hafta daha süreceği öğrenildi.
Fenerbahçe'nin bu sabah yaptığı kondisyon, kuvvet ve çabukluk üzerine gerçekleştirilen çalışmasına bu futbolcuların yanısıra göğüs ağrıları şikayeti nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyen Gökhan Gönül de katılmadı. Gökhan sabahki çalışmada sadece koşu yapmakla yetindi.
Bu arada, Pazar günü oynanacak Samunspor maçı için satışa çıkarılan biletlere yine yoğun ilgi olduğu belirtildi. İlk etapta sadece kulüp kartı sahipleri için satışa sunulan biletlerin cuma günü genel satışa sunulacağı açıklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)