E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e 3 kötü 2 iyi haber!---

Fener'e 3 kötü 2 iyi haber!

Fener'e 3 kötü 2 iyi haber!
25 Ekim 2012 - 10:08 borsagundem.com

Sakatlıklar yüzünden sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'ye, Limassol karşılaşması öncesinde iki oyuncusundan iyi haber geldi

Sakatlıkları düzelen Gökhan Gönül ve Mehmet Topal bugün ilk 11’desahaya çıkacak. Meireles, Yobo ve Mehmet Topuz ise kadroya alınmadı
Fenerbahçe, Kıbrıs Rum Kesimi’ne Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’lı kadrosuyla gitti. Sakatlıkları düzelen yıldız oyuncular, Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından 19 kişilik kadroya alınırken, tedavilerine devam edilen Meireles, Yobo ve Mehmet Topuz, İstanbul’da bırakıldı. Orhan Şam ve Bienvenu de kadroya dahil edilmedi.
Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, AEL Limassol karşısında ilk 11’de forma giyecek. Bursaspor deplasmanında görev yapan Selçuk Şahin ve Serdar Kesimal’ı yedeğe çekecek olan Aykut Kocaman, kadroda başka değişiklik düşünmüyor.
Sarı-lacivertli takım karşılaşmanın son hazırlığını akşam saatlerinde GSP Stadı’nda yaptı.
Teknik patron Aykut Kocaman yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda futbolcular koşu ve ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı.
Sarı lacivertlilerin daha sonra taktiksel bir çalışma yaptıkları bildirildi. Antrenmanı Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Ali Yıldırım, Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari ve Yalçın Haker de tribünden izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)