E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e çifte müjde---

Fener'e çifte müjde

Fener'e çifte müjde
16 Mayıs 2012 - 07:28 borsagundem.com

Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile oynayacak Fenerbahçe’de gelen çifte müjdeli haber ile moraller yükseldi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor karşısına ideal on biriyle sahaya çıkabilecek. Sarı-lacivertlilerin dün yaptığı son çalışmada Bursaspor maçının taktik planını deneyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, Kaptan Alex ve Sow’un oynayabilecek duruma gelmesiyle sevindi. Kocaman’ın görev verilmesi durumunda iki futbolcu da görev yapabilecek. Fenerbahçe, özel bir uçakla Ankara’ya gidip kampa girerken, başkentte taraftarı tarafından coşku ile karşılandı. Galatasaray derbisinin yarasını sarmaya çalışan sarı-lacivertli ekipte sol arka ön adalesinde darbeye bağlı ağrıları bulunan Selçuk ve sağ aşil tendonunda darbeye bağlı ağrıları olan Mehmet Topuz’un da oynayabilecek duruma geldikleri öğrenilirken, sağ diz bölgesinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ekleminde kanaması bulunan Henri Bienvenu, Ankara’ya götürülmedi.
‘Yarım puanla kaçırdık’
Havaalanında konuşan Volkan Demirel, “Şampiyonluk kupasını alamadık. Tek eksiğimiz bulamadığımız goldü. Her şey bizim elimizdeydi, olmadı. Bu sezonu en azından bir kupa ile bitirmek istiyoruz. Hiç bir Fenerbahçeli üzülmesin, önümüzde olan bir şampiyonluktu, bir gole baktı, yarım puan ile kaçırdık” dedi. Stattaki olaylara da dikkat çeken Volkan, “Trabzon’da da bir çok olaya maruz kaldık, kimseye biber gazı sıkılmadı. Ama Fenerbahçe olunca işler değişiyor. Kupalar alınır, şampiyonluklar kazanılır ama bizim duruşumuzu herkes gördü” yorumunu yaptı.
Emre Belözoğlu ise şunları söyledi:
“Profesyonel futbolcular olarak bize düşen Galatasaray’ı tebrik etmekti ama Volkan’ın dediği gibi hemen bir çember oluşturuldu. Rakibimizi tebrik edecek bir ortam olmadı. Müdahalenin sert olmaması gerekirdi. Fenerbahçe’nin büyüklüğü, şampiyonluklarla ve kupalarla eş değerde değil.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)