E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e müjde---

Fener'e müjde

Fener'e müjde
22 Şubat 2012 - 07:19 borsagundem.com

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de bugün takımla çalışmalara başlayacak Slovak yıldız, zorlu deplasmanda forma giyebilecek

Sivasspor’u yenerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe’de bir günlük izin bitti. Sarı-lacivertli takım dün sabah yaptığı antrenmanla Eskişehirspor ile cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 45 dakikasında futbolcular, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. Sarı-lacivertli oyuncular, salon çalışmasının ardından sahaya çıkarak, önce koşular yaptı ardından da yarı sahada çift kale maç oynadı.
Antrenmana sakatlıkları bulunan Miroslav Stoch ile Volkan Demirel katılmadı. Stoch salonda özel bir program uygularken, sol arka adalesinde zorlama belirlenen Volkan tedavi oldu. Dizindeki ağrılar yüzünden Sivasspor maçında forma giyemeyen Stoch’un bugün takımla çalışabileceği bildirildi.
Kontrolden geçmek için Viyana’ya giden ve dizinde önemli bir probleme rastlanmayan Stoch’un, Eskişehirspor maçında forma giyebilecek olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Aykut Kocaman’ın, Sivasspor maçında vasatı aşamayan Dia’yı yedeğe çekerek sol kanatta Stoch’a forma vermesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)