E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e süper yönetici transferi---

Fener'e süper yönetici transferi

Fener'e süper yönetici transferi
18 Temmuz 2012 - 11:33 borsagundem.com

1 yıl aradan sonra koltuğa oturan Aziz Yıldırım, yönetime girmesi için kimi ikna etti

Müthiş iddia... Yaklaşık 1 yıl aradan sonra koltuğuna oturan Fenerbahçe Başkanı'nın, yeni yönetime girmeyen ve iş dünyasına geri dönen Ali Koç'u ikna ettiği ileri sürüldü. Fanatik'in haberine göre; 3 Temmuz 2011'den sonra gösterdiği duruşla Sarı-Lacivertli camiada adeta 'kahraman' ilan edilen Ali Koç, 20 Mayıs 2012'de yapılan Genel Kurul'da ailevi sebeplerden dolayı affını istemiş ve yeni yönetim kuruluna girmemişti. 2 Temmuz 2012'de özgürlüğüne kavuşan Aziz Yıldırım'ın, kısa süreli istirahat döneminin ardından, ilk iş olarak, Ali Koç ile biraraya geldiği öğrenildi.
Camiada; Ali Koç, Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer ve Vedat Olcay gibi isimlerin yokluğunda oluşturulan yeni yönetim kurulunun, ihtiyaca karşılık veremeyeceği görüşünün hakim olduğunu belirten Yıldırım'ın "Geri dön" diyerek Koç'u göreve davet ettiği bildirildi. Koç'un, "Bu ayrılık, beklediğimden de zor geldi" diyerek işdünyasından yeniden spora geçişe yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)