E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e yeni başkan adayı!---

Fener'e yeni başkan adayı!

Fener'e yeni başkan adayı!
22 Şubat 2012 - 17:27 borsagundem.com

Daha önce Fenerbahçe Kulübü'ne başkan olacağı iddialarını yalanlayan Ferit Şahenk, mayıs ayında adaylık sinyali verdi

Daha önce Fenerbahçe'ye başkan olacağı iddialarını yalanlayan Ferit Şahenk'e, bu kez TFF Başkanlığı önerildi. Başarılı işadamı, bir toplantı sırasında yapılan bu teklifi de reddetti. Ancak o buluşmada Fenerbahçe Başkanlığı konusunda yumuşadı ve mayıs ayında adaylık sinyali verdi.
Bugün Gazetesi'nden Engin Verel'in haberine göre; Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk hakkında Fenerbahçe'ye başkan olacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Ancak Şahenk bir süre sonra bu söylentileri yalanlamıştı. İşte tam bu sıralarda Fenerbahçe ara transferde Mousa Sow'u kadrosuna kattı. Şahenk bu transferde katkısı olduğu söylentilerini ise yalanlamadı.
Sow'u kulübe kazandırdı
Hatta birkaç gün sonra da Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer çıkıp 10 milyon euroluk bonservisin 8 milyon euroluk kısmını Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir'in verdiğini açık açık söyledi, paranın en büyük kısmı olan 4 milyon euroyu da Şahenk'in cebinden verdiği ortaya çıktı. Başarılı işadamının tüm bunları kendisine önemli bir noktadan gelen telefonun üstüne yaptığını öğrendik.
Beklenmedik durum 
Ferit Şahenk çok iyi bir Fenerbahçeli'dir, bunu camiadaki herkes de bilir. Benim tüm anlattıklarım 15 gün bilemediniz 1 ay öncesinin gelişmeleriydi. Geçen hafta sonu ise çok daha flaş gelişmeler yaşandı. Şenes Erzik'in TFF Başkanlığı'na aday olmayacağını açıkladığı gün, Şahenk'e, kendisini Sow transferine katkı yapmaya yönelten aynı noktadan "Futbol Federasyonu başkanı ol" teklifi geldi. Üstelik bu teklif, Fenerbahçe yönetimi ve camiasından önemli yüzlerin olduğu bir toplantıda yapıldı.
Ancak Şahenk mazeretlerini öne sürerek bu öneriyi de kabul etmedi. Zaten o toplantının ardından da Yıldırım Demirören'in TFF başkan adaylığı gündeme geldi. Ancak söz konusu o buluşmada başka bir durum ortaya çıktı. Şahenk Fenerbahçe'ye başkan adayı olmayı reddemeyeceği, kendisine bu teklifleri getirenleri kıramayacağı bir noktaya geldi. Ve o toplantıda yer alanlara mayıs ayındaki Fenerbahçe genel kurulunda aday olacağının sinyalini verdi.
Fenerli onu çok seviyor
Ferit Şahenk bir aksilik çıkmaz ve adaylığını koyarsa camiadaki büyük sempatisinin de etkisiyle yüksek olasılıkla kazanır. Başkan olması durumunda da Fenerbahçe'ye çok önemli katkıları olur. Bir kere Fenerbahçe'nin kavgacı kimliğini ortadan siler. Kulübün eskisi gibi tüm Türkiye'nin sevgisini kazanmasını sağlar. Bence Şahenk gibi bir başkana Fenerbahçe'nin çok ihtiyacı var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DILARA 22 Şubat 2012 17:49

    FERIT AKILLI TUM FENERBAHCELILERI MUSTERISI YAPAR OTEKI BANKA SAHIPLERI DUSUNSUN millet fenerbahcelileri iyi saysin kac milyon

  • BEN CİMBOMLUYUM22 Şubat 2012 17:33

    YA CİMBOM VE BEŞİKTAŞLILAR BEN FERİTİNKİNDE HASAP TUTMAM ÇEKERİM DERSE NE OLUR?BENCE BAŞKAN OLMASIN TARAFLI BİR FİNANSÇI DOĞRU DEĞİL,KLUP BAŞKANI DAHİ OLSA.

  • GENCO22 Şubat 2012 17:32

    EYVAH FAYSAL SEN YANDIN SAHENK HAKKINDA YORUM BILE YAPAMAZSIN ETKI TEPKI MESELESI