E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'i iki kişi kurtardı!---

Fener'i iki kişi kurtardı!

Fener'i iki kişi kurtardı!
31 Aralık 2011 - 16:15 borsagundem.com

Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, sarı-lacıvertli külübün küme düşmemesini iki isme bağladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanlarından Ali Şen, çarpıcı iddialarda bulundu.
Ali Şen, Fenerbahçe’nin şike soruşturmasında büyük ceza almamasının, UEFA İkinci Başkanı Şenez Erzik ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın sayesinde olduğunu öne sürdü.
Bugün gazetesine konuşan Şen, özetle şunları söyledi:
“Taraftarlar şunu bilsinler ki, UEFA İkinci Başkanı Şenez Erzik ile TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçeli olmasaydı, kulüp ikinci lige düşmüş olacaktı. O bakımdan taraftarlar, bu büyük Fenerbahçe'ye sahip çıkıp saygı göstermeliler. 50 yıllık Fenerbahçeli olarak ben böyle yapıyorum. Zaten, taraftarlar, kulübe ve FB'lilik ruhuna sahip çıkmamış olsalar idi, biz bugün çok kötü yerlerde olabilirdik.
Pek bilinmeyen bir konu vardır, onu size anlatayım. Tayyip Bey'i kulübe ikinci başkan yapacaktım. Şadan Kalkavan'la birlikte kendisiyle Aksaray'daki İSKİ binasında buluştuk. O gün Başbakan olar rahmetli Necmettin Erbakan, Erdoğan'ın FB'ye asbaşkan olmasına izin vermedi. Sonradan Erdoğan'la yardımlaştık. Hatta, Belediye Başkanı iken Samandra'daki tesislerimizin kurulmasına büyük destek oldu.
Aziz Yıldırım’ın başkanlığı devam ediyor. Kendisinin, kesin haklı çıkacağını hep beyan ediyor. Durumunu kolaylaştırıcı hiçbir düzenlemeye de sıcak bakmıyor. Kendisinden bu denli emin. Futbol Federasyonu’nun ve adaletin vereceği kararlara herkes saygılı olacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dede 01 Ocak 2012 15:43

    dostmusun dusmanmi yoksa trenemi binmek istiyorsun.

  • gercek fenerlı31 Aralık 2011 23:11

    ben dogustan fenerlıyım sonradan fenerlı olmadım fenerı satmadım menfaat saglamadım fenerlı olmayı buyuk bır onursayarım yok su fenerlıymıste yok su demıste soyle olmusta boyle olmusta bende dıyorumkı gucunuz yetıyorsa dusurmessenız... bızı neyle korkutuyorsunuz bız ucuncu lıgdede oynarız bıze bırsey olmaz dıger bırıncı lıg takımlarının cogunlugu dusunsun onlara neler olacagını gercek fenerlıler fenerlıgıbı davranır bız bıze yeterız kamuoyunu yanıltmayın bızı kımse kume dusmeyle korkutamaz bız ne uefadan ne tff dan nede fener dusmanlarından Allah tan baska kımseden korkmayız gucunuz yetıyorsa elınızden gelenı ardınıza koymayın gercek fenerlıler herzaman heryerde dogruları savunacaktır sonunakadar.

  • 31 Aralık 2011 20:32

    bırakın düşsün, ama yapamazsınız çünki türk sporu da batar bilirsiniz. bırakın bu işleri. delikanlı olun düşürün ama siz de o yürek nerde paracılar, rantçılar

  • Bursaspor31 Aralık 2011 18:29

    Fifa duruma el atmadi 2012 gorursunuz siz sikeciler.

  • gkm31 Aralık 2011 17:56

    beni fener hissesi mahvetti..................