E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'i neden düşürmediği ortaya çıktı---

Fener'i neden düşürmediği ortaya çıktı

Fener'i neden düşürmediği ortaya çıktı
21 Ağustos 2011 - 12:26 borsagundem.com

Mehmet Ali Aydınlar'ın, Fenerbahçe'yi küme düşüren başkan olarak tarihe geçmek istemediği belirtiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, Fenerbahçe'yi küme düşüren başkan olarak tarihe geçmek istemediği belirtiliyor. Soruşturmanın seyrine göre istifa kararı alacağı iddiası, futbolun 'etkili kulislerinde' yankılanıyor.
Türkiye Futbol Federasyonun merakla beklenen "şike kararında aynen yola devam" şeklinde görüş beyan etmesinin arka planında Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe'ye karşı hassasiyetinin ve TFF'deki Sarı-lacivertli lobinin etkili olduğu ileri sürülüyor.
Bugün gazetesinin haberine göre, Aydınlar'ın Fenerbahçe için küme düşme cezası vermektense TFF Başkanlığı'ndan istifa etmesinin gündemde olduğu da yine iddialar arasında.
Tahkim ve Disiplin Kurulu bizde
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu gözaltına alınmadan bir gün önce 2 Temmuz tarihinde, yani Aydınlar'ın TFF Başkanı seçilmesinden sonra gazeteci Tahir Kum'u arayarak, "Tahkim Kurulu 6- 1, Disiplin Kurulu 4-3 bizde" ifadelerini kullanmıştı.
Özaydınlı Emniyet'e çağrılmıştı
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Şike soruşturmasında küme düşecek veya ceza alacak takımlar hakkında karar vermek için mahkemeyi bekleyeceğiz" açıklaması Fenerbahçe'yi küme düşüren TFF başkanı olarak ta rihe geçmek istememesinden kaynaklandığı belirtiliyor.
Soruşturmanın seyrine göre istifa etmesinin muhtemel olduğu konuşuluyor. Şike soruşturması kapsamında daha önce ifade si alındıktan sonra serbest bırakılan Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı'ya emniyette TFF'ye baskı yapıp yapmadığıyla alakalı da sorular sorulmuştu.
Özaydınlı'nın TFF'den bazı yetkililerle görüşüp, kararı hemen açıklamamalarını imkan dahilinde bir sene sonraya ertelemelerini istediği de iddialar arasındaydı.
Özaydınlı ifadesiyle alakalı yaptığı açıklamada "Verecekleri kararın tüm Türkiye'yi etkileyeceğini hatırlattım. Baskı yapmadım" diyerek kendini savunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 22 Ağustos 2011 01:02

    herkese benden alkışlar.... ben fenerbahceliyim ve gs yi severim bjkyi severim... ts hariç neden??? adamın biri geçen gün bilerek oruç bozmuş plakaları 61 ya !... 61 gün oruç tutmak içinmiş... futbol manteli,teleride aynen BU... SİZ BİR SUSUN YA TSPORLULAR BIR SUSUN YAAA... DAHA 3 BUYUK VARKEN BIR SUSUN

  • ahmet d21 Ağustos 2011 22:01

    fenerbahçe başkanının seçtiği bir başkan ve tayfası... kim kimi düşürecek.. türk futbolunun bittiren karardır bu.. bir insan neden fererasyon başkanlığı yapar bir karar alamıyacaksa.. bütün basın ağızbirliği yapmışçasına çok doğru yapıldı diye alkış tutuyor.. dürüstlük ne olacak.. gelecek nesillere ne diyeceğiz..

  • 21 Ağustos 2011 21:39

    herkes olmuş savcı hakim... vasıfsız adam bile... ilkokul mezunu olmuş hakim veriyor kararı...

  • Bursaspor21 Ağustos 2011 20:08

    Is gene Uefa kaldi bunlara kalsa yandik bu futbol adam olmaz Elin yabancisi ssizi adam edecek yakinda az kaldi o zaman sen birde baskanim diye gezersen vay Turkiyenin haline

  • ccc21 Ağustos 2011 19:55

    yahu dondurun ligi bekleyin mahkemeyı 2-3 aya çıkar sonra haftada 2 maç oynatın devre aarasınıda kaldırın sezon sonuna yetişilir

  • 21 Ağustos 2011 15:18

    ne yani FENERBAHÇE kümü düşse başınız göğe mi erecek bilmiyorum.FENERBAHÇE küme düşerse Türkiye nin ekonomisi sarsılır atmasyoncu yorumcular

  • Ali Satoğlu21 Ağustos 2011 14:22

    SEN FENERİ DÜŞÜRMEYEN DEĞİL,ADALETİ UYGULAMAYAN BAŞKAN OLARAK TARİHE GEÇECEKSİN.ALLAH ADALAETİ BİLR BİLE GİZLEYENDEN DAHA ZALİM KİM PLABİLİR DİYOR.ZALİMLERİN YERİ HERALDE CENNET DEĞİLDİR,VAY HALİNE SENİN,ACIYORUM,DÜNYANI MAMUR EDERKEN AHİRETİNİ YIKIYORSUN,BÜTÜN ZALİMLERE DUYRULUR.CEHENNEM ZALİMLER İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.

  • uncle hasan21 Ağustos 2011 08:04

    NE DYO-SANIZ SIZ NE KUMESI TAVUK KUMESINDENMI BAHSEDIYONUZ ANAMADIM

  • ali aydın21 Ağustos 2011 01:30

    Ne Türkiyede oynanan futbola ne de federasyonu yönetenlere güvenim kalmadı.birisi çıkıp Beşiktaş'ı alenen savunuyor diğeri Fenerbahçeyi.Bizde federasyondan karar bekliyoruz. Adam dedi zaten her kulüp kendi başının çaresine baksın diye... Bunu diyen Federasyon Başkanı. Bir Takım Yüzünden bir ülkenin futbolunu bitirdiler.

  • Kemal21 Ağustos 2011 00:30

    UEFA göreve. UEFA Federasyonu görevden almasi lazim.

  • ali aydın20 Ağustos 2011 20:51

    Ne Türkiyede oynanan futbola ne de federasyonu yönetenlere güvenim kalmadı.birisi çıkıp Beşiktaş'ı alenen savunuyor diğeri Fenerbahçeyi.Bizde federasyondan karar bekliyoruz. Adam dedi zaten her kulüp kendi başının çaresine baksın diye... Bunu diyen Federasyon Başkanı. Bir Takım Yüzünden bir ülkenin futbolunu bitirdiler.

  • 20 Ağustos 2011 20:29

    FENERBAHÇEYİ KÜME DÜŞMESİ GEREKİRKEN DÜŞÜRMEYEN ŞEREFLİ BAŞKAN OLARAK TARİHE GEÇECEKSİN.

  • abidin abukçu20 Ağustos 2011 20:18

    ne yapsın adam? başa gelir gelmez türkiyenin tarihinde görmediği bir sorunla başbaşa kaldı