E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'in kurtuluş reçetesi---

Fener'in kurtuluş reçetesi

Fener'in kurtuluş reçetesi
11 Ekim 2011 - 08:22 borsagundem.com

Fener’de yönetim ile Ali Şen arasında yapılan görüşmenin detayları belli oldu. Üç saat süren toplantıda Şen, 5 maddelik bir formül hazırladı

Fener’de yönetim ile Ali Şen arasında yapılan görüşmenin detayları belli oldu.
Üç saat süren toplantıda Şen, 5 maddelik bir formül hazırladı. Başkan Aziz Yıldırım’ın onay vermesi durumunda hafta içinde yeniden masaya oturulacak ve kurtuluş reçetesi uygulamaya konulacak. İlk madde Yıldırım’ın istifasını içeriyor.
TÜRK futbolunda deprem etkisi yaratan şike soruşturması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe çıkış yolu için uğraş veriyor. Camianın kenetlenmesi için muhalefeti dinleme kararı alan Sarı-Lacivertli yönetimin, eski başkanlardan Ali Şen’le yaptığı toplantının ayrıntıları hakkında iki taraf da açıklama yapmazken, perde arkasında yaşananları STAR Spor aydınlatıyor. Metris Cezaevi’nde olan Başkan Aziz Yıldırım’ın onay vermesi durumunda yönetim hafta içinde yeniden masaya oturacağı Şen’in 5 maddelik kurtuluş reçetesini uygulamaya koyacak.
CAS’a açılan dava geri alınacak
İşte Fenerbahçe’yi şike soruşturmasından en az zararla kurtarması planlanan Ali Şen’in kurtuluş reçetesinin maddeleri; 1-Aziz Yıldırım istifa edecek: Yıldırım’ın yönetim kuruluna göndereceği istifa mektubu, iyi niyet ifadesi olarak gösterilecek. Ayrıca Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu da istifa edecek. 2. Mahkemeler geri çekilecek: Fener’in CAS’a açtığı tazminat davası, Platini hakkında açtığı davalar geri alınacak.
Platini ile görüşme yapılacak
3-Ali Şen kurtuluş operasyonundan tek yetkili olacak: Şike soruşturması ve mahkeme tamamlanana kadar Fenerbahçe adına tüm yetki Şen’de olacak. Ali Şen süreci tek başına götürecek. Gerekirse UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ile bazı çalışmalar yaparak “Erzik” kozunu kullanacak. 4-Platini ile zirve: Ali Şen Fenerbahçe adına UEFA Başkanı Michael Platini’den randevu alacak.
Gerekirse kupa iade edilebilir
Platini ile yapılacak toplantıya Şen’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ali Koç ve Nihat Özdemir de katılacak. 5-Kupa iade edilebilir: Fenerbahçe gerekirse “Şampiyonluk Kupası”nı iade edebileceğini bildirecek ve bunun için her türlü iyi niyeti ortaya koyacak. Bu şekilde Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’nı iade ederek elde ettiği iyi niyeti Fener de kazanmış olacak.
Aygün Özipek/Star

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dürüst olun.11 Ekim 2011 11:15

    Neden CASA. açılan dava geri alınacak CASA, girdiği her davayı kazanmış platininin gözü demekki korktu bu davayıda kaybedersem beni kesin UEFA.dan atarlar diye düşünüyor.platiniefendi daha türkiyede FB.çe hakkında birşey bilmeden birkaç kişinin dolduruşuna gelerek hemen koca kulüp olan FB,çeye olmayan ve bilinmeyen işlere kaltın tabiki bunun cezasınıda çekeceksin.FİFA VE UEFA,talimatında suçu teşkil edilene kadar her takım sçsuzdur.sadece bir telefon konuşmasından yola çıkarak suçlama yapılamaz.peki türkiyede ses taklitleri yapılıyor telefonlar çalınıyor madem öyle bu insanın yanında belkide5.veya 6 tane telefon varsa bunlardan birini kaybetmişse o telefonlanda bir başkasıylan konuşmuşsa.ha şimdide diyeceksinizki peki telefon kayboldu neden karakola gidipte tutanak tutturmadın diyeceksiniz yahu zenginin umurundamı bir veya bir çok telefon kaybetse neolur.bu yüzden AZİZ YILDIRIMA yapılan yapılan suçlar vede eleştiriler haksız.bugün FB.e taraftarının içinde AKP,ye kin ve nefret tutuluyor.çünki 8.senedir futbolda böyle birşey yapılmadıda tam FB,Ç e şampiyon olduktan sonramıböyle dalavereler çevrildi,eski spor bakanı FARUKÖZAK,buişi başlatanlardan biri olaraktabiki sadri şenerin talimatıylan tahmin ediyorum,bu dava açıldı.peki faruk özak millet vekili değilmi neden sporbakanı olmadı yerine başkası atandı,işte bu sorular insanın beyninde soru işareti bırakıyor.inşallah FBçe kulübümüze birşey olmazda biz seyircilerde rahat ederiz.