E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerium derbi cirosu yaptı---

Fenerium derbi cirosu yaptı

Fenerium derbi cirosu yaptı
19 Şubat 2012 - 08:01 borsagundem.com

Fenerbahçe, cezası nedeniyle kadınlar ve 12 yaşından küçük çocuklar önünde oynadığı Sivasspor maçında 500 bin TL kazandı

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, stattaki Fenerium mağazasının derbi maçına benzer gelir sağladığını belirtti.
SİVASSPOR karşısına sadece kadın ve çocukların önünde maça çıkan Fenerbahçe, ürün satışından 500 bin TL kazandı. Stadyumdaki Fenerium mağazasını kadın ve çocuk ürünleriyle doldurduklarını belirten Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Stada gelen 40 bin taraftar Fenerium ürünlerine büyük ilgi gösterdi. Fenerium mağazası derbi günü kadar ciro yaptı. Bu yıl sonuna kadar Fenerium mağazalarının 80 milyon liralık ciroya ulaşacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.
Ürünler stadyuma taşındı
Bu yıl 2’nci defa kadın ve çocukların önünde maça çıktıklarını anlatan Abdullah Kiğılı, şu değerlendirmeyi yaptı: “Daha önceki maçta ilgiyi gördük. Bu sefer bütün kadın ve çocuk ürünü gruplarını stadyumdaki mağazaya taşıdık. Derbi günlerinde 500 bin TL’lik hasılata ulaşıyorduk. Normal bir maç gününde ise bu ciro 300 binlerde kalıyordu. Fenerbahçeli kadın taraftarlar bu maça büyük önem verdi. Gelirlerimizi artırdık.”
Ciro hedefi 80 milyon lira
Geçtiğimiz yıl Fenerium mağazalarının 60 milyon liralık ciroya ulaştığını açıklayan Abdullah Kiğılı, şunları anlattı: “Bu yıl bu rakamın 80 milyon TL olacağını inanıyorum. Eskiye göre farklı bir dönemden geçiyoruz. Fenerbahçeli taraftarlar duygusal olarak kulübe destek olmak istiyor. Bu yıl Fenerium mağazalarında rekor gelir elde edeceğiz. Mağazalardaki ürün çeşitliliği de bu ciro artışını tetikleyecektir. Taraftarların kulübünü yalnız bırakmadığını görmek çok güzel bir duygu. Biz bunu en başından beri yaşıyoruz.”
Fenerium’da yenilik hep devam edecek
MAĞAZALARA yaptıkları yatırımlarla cirolarını artırmayı başardıklarını anlatan Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, şu bilgileri verdi: “Biz lisanslı taraftar ürünü satışı yapan mağazalarımıza sürekli yatırım yapıyoruz. Hem ürün yeniliği bakımından hem de yeni konseptler üreterek bu alandaki gelirimizi artırmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeniliklere devam edeceğiz. Bu alanda yatırımlarımız da olabilir. Çünkü taraftarın ilgisi bizi çok mutlu ediyor.”
TFF, futbol endüstrisini geliştirmeli
TÜRK futbol endüstrisinin gelişimi için her şeyi yapacaklarını belirten Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) kim başkan olursa olsun bu endüstrinin gelişimine katkı sağlamalıdır. Ben bu konuda iyi niyetli olan herkesi destekliyorum” dedi.
Kadın ürünü payı artacak 
FENERIUM mağazalarında binlerce çeşit ürün bulunduğunu belirten Abdullah Kiğılı, şunları söyledi: “Kadın ve çocuk ürünü grupları toplam ürünlerin yüzde 20’sini oluşturuyordu. Ancak son iki maçta gördüğümüz kadarıyla bu ürünlere olan ilgi çok fazla. Biz de önümüzdeki dönemde bu ürün gruplarına olan yatırımımızı artırmayı hedefledik. Bu bizim için çok önemli bir gelir kaynağı.” Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)