E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Fenerium para basacak---

Fenerium para basacak

 Fenerium para basacak
25 Nisan 2013 - 09:56 borsagundem.com

Bir günlük müthiş gelir Fenerbahçe'nin kasasını dolduracak...

Sarı-Lacivertliler; bugün UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı zorlu maçla müthiş bir gelir de elde edecek. Biletlerin tamamının satıldığı zorlu mücadeleye taraftarlar büyük ilgi gösteriyorlar. Bunun için de bilet gelirlerinin yanı sıra Fenerium Mağazaları’ndan yapılacak satışlar ve sponsorlardan gelecek paralarla birlikte Fenerbahçe’nin sadece bugünlük 3 milyon TL’ye yakın bir parayı kasasına koyması bekleniyor.
TARAFTARLARA BİLDİRİ DAĞITILACAK
Bu arada Fenerbahçe yönetimi, bugünkü karşılaşmada olay çıkmaması ve sahaya yabancı madde atılmaması için her türlü önlemi alıyor. Bunun için de maça giren tüm taraftarlara, dikkat etmeleri gereken konuların yer aldığı bildiriler dağıtılacak ve herkesin birbirini kontrol etmesi istenecek. Ayrıca güvenlik güçleri de 3 ayrı noktada taraftarları kontrolden geçirip stada alacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GENÇ FB25 Nisan 2013 10:01

    BARCELONA 4-0 YENİLDİ.REAL MADRİD YENİLDİ.DEMEKKİ YENİLMEYECEK TAKIM YOK.YETERKİ İSTEYELİM VE OYNAYALIM.NEDEN BENFİCAYI 4-0 BİZ YENMEYELİM.TEK YÜREK OLALIM BİZ FİNALE ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH