E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerium rekor kıracak---

Fenerium rekor kıracak

Fenerium rekor kıracak
12 Mayıs 2012 - 08:13 borsagundem.com

Galatasaray ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Fenerium’da satış rekoru kıracak

80 mağazalarında şu anda inanılmaz bir talep olduğunu belirten Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Süper final günü 750 bin lira ciro bekliyoruz. Tüm zamanların satış rekorunu kırmış olacağız” dedi.
Bu akşam saat 19.00’da Galatasaray ile şampiyonluk için Süper Final maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Fenerium’da satış rekoru kıracak. Forma, tişört ve eşofman dışında tost makinesinden kol düğmesine, sıvı sabundan nevresim takımına, takım elbiseden ataça kadar 1.000’in üzerinde ürünü taraftarlarıyla mağazalarında buluşturan ve Manchester United, Barcelona, Juventus, Milan gibi Avrupa devlerini bu anlamda geride bırakan Fenerium’un bugün 750 bin liralık günlük ciro ile tüm zamanların rekorunu kırması bekleniyor. 80 mağazalarında şu anda inanılmaz bir talep olduğunu belirten Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Süper Final günü 750 bin lira ciro bekliyoruz. Tüm zamanların satış rekorunu kırmış olacağız. Aklınıza ne geliyorsa şu anda satılıyor. Yeni doğan bebeklerin kıyafetleri bile yok satıyor” dedi. Ürün sıkıntısı yaşanmaması için önlem aldıklarını da kaydeden Kiğılı, “Son derece hazırlıklıyız. 80 mağaamızı da tıka basa mal doldurduk. Sıkıntı yaşanmayacak” değerlendirmesini yaptı.
Fenerbahçe, 3 Temmuz’da başlatılan şike soruşturması yüzünden sıkıntılı günler geçirirken kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium, satış rekorları kırdı. Fenerium 2011 yılında 60 milyon lira ciro yaptı. Bu cironun yarıya yakını Temmuz’dan sonra yapıldı. Fenerbahçe’nin rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un satışlarının toplamı ancak Fenerium kadar ediyor. Fenerium’da kadın, erkek, çocuk ve bebek dışında elektronik, ev-ofis, aksesuar gibi farklı kategorilerde 1.000’den fazla ürün var. Bu ürünler arasında logolu tost yapan tost makinası ve ekmek kızartma makinası, okey ve tavla takımı, uçurtma, masa ve sandalye, küpe, ataç ve ayıraç gibi yüzlerce ürün var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)