E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerium rekor kırdı---

Fenerium rekor kırdı

Fenerium rekor kırdı
22 Eylül 2011 - 08:24 borsagundem.com

Fener-Manisa maçında tribünleri dolduran kadınlar maç pozisyonlarında biraz amatör kalsalar da Fenerium alışverişinde rekoru kırdılar

Fenerbahçe’ye taraftar desteği tam gaz devam ediyor. Daha önce ‘1 günde 1 milyon TL’ kampanyası nedeniyle izdiham yaşanan ve alışveriş rekoru kırılan Fenerbahçe Saracoğlu Stadı Maraton Fenerium Mağazası’nı önceki gün de kadın taraftarlar ihya etti.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar gereği sadece kadınlar ile 12 yaş altı çocukların ücretsiz izleyebileceği Fenerbahçe - Manisaspor maçında kadın taraftarlar hem tribünleri hem de Fenerium mağazasını doldurdu. Kadın taraftarların en çok aldığı ürünlerin başında cezaevinde olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a destek için Yıldırım’ın fotoğraflarının olduğu tişörtler yer aldı. Sadece o gün fiyatı 10 TL olan 1600 adet tişört satıldı.
Fenerium mağazasındaki satışların normal günlere oranla maç öncesinde 10-15 katı ciro gerçekleştirdiğini belirten Fenerium İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Özellikle kadın ve çocuk ürünleri çok satıldı. Satılan ürünlerin yüzde 60’ını kadınlara yönelik eşofman, tişört gibi ürünler oluşturdu. Bunun yanında Aziz Yıldırım’ın fotoğraflarının bulunduğu tişörtler en çok satılan ürünlerdi. Bu ürün son dönemde en çok sattığımız ürün. Şu ana kadar 10 bin adet sattığımız bu tişörtten Manisa-Fener maçının olduğu gün ise 1600 adet sattık. Ayrıca bugüne özel kadınlara yüzde 25 indirim yaptık” diye konuştu.
Kadınlara teşekkür ürünü
Kadınların takımlarına sahip çıkmalarının kendilerini sevindirdiğini belirten Kiğılı, “Tribünlerdeki manzara çok güzeldi. Stadyumda 40 binden fazla bayan ve çocuk taraftar vardı. Bu kadarını biz de beklemiyorduk. İleriye dönük kadın taraftarlarımıza destek için yeni ürünler ve projeler düşünüyoruz. O güne özel stadyumun fotoğraflarını çektirdik. Bu güne özel bir ürün geliştirebiliriz” dedi. Radikal

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)