E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerium'da Fenerbahçe'den başka formalar da satılacak!---

Fenerium'da Fenerbahçe'den başka formalar da satılacak!

Fenerium'da Fenerbahçe'den başka formalar da satılacak!
05 Eylül 2020 - 12:20 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi daha önce görülmemiş bir karar aldı. Sarı lacivertli ekip kulübün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarında Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor harici takımların ürünlerinin satılacağını açıkladı.

Fenerbahçe yönetimi, sosyal medya hesabından bugün yapılan açıklamada Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor dışında kalan tüm kulüplerin ürünlerini Fenerium mağazalarında satma kararı aldığını duyurdu.

Fenerbahçe hisseleri 5 ayda 5 kat arttı

Borsalarda risk artıyor! Sinyaller iyi değil

8 ayda yüzde 3 bin getiri sağlayan hisse senedi

Galatasaray’da tehlike çanları

Fenerbahçe'de harcama limitleri yüzünden transferler bildirilemiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah06 Eylül 2020 06:45

    Düşman denmesi yanıltır. Esasen dünyanın hiç bir yerinde rakibinin forması kendi mağazasında satılmaz zaten bütün kulüpler buna normal bakar... Düşmanlıkla alakası yok... Mantıklı olmakta fayda var... He A milli takım forması satılır doğrusu olanda budur... Kulüpler borç batağında ne yapacaklarını şaşırdılar.Gelirleri gerilediği ve kayıp yaşadığı için...

  • Mustafa05 Eylül 2020 20:49

    Ezeli dusmanlara yer yok

  • Çanakkaleli...06 Eylül 2020 00:15

    “Ezeli Düşmanlara Yer Yok” Bu açıklamayı yaparken acaba projenin hedefini okudunuz mu? Hayır... Keşke kafamızdaki yaklaşımı değiştirebilsek. Dost ile düşmanı ayıramayan iki dudağa sahibiz ne yazık ki... Süreci dayanışma rolüyle bütünleştirmeye çalışan bir girişimin ardından söylenecek en kötü yaklaşımı sergileyen Mustafa... Ezeli düşman olarak gördüğün bu takımın fertleri en zor zamanda yan yana sırt sırta duranlardır. Kışkırtmalara gelmeyecek kadar da zeki insanlardır... Tarihin yapraklarında onlarca örnek varken okumak öğrenmek varken en kolayı seçen Mustafa... “Oku”... Sağlıkla kal Mustafa...