E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerium'un yeni gözdesi---

Fenerium'un yeni gözdesi

Fenerium'un yeni gözdesi
16 Mayıs 2012 - 07:42 borsagundem.com

Satışlar rekorları altüst etti ve 1.5 milyon TL ile tüm zamanların bir günlük en yüksek cirosu yapıldı

Fenerium’da Süper Final öncesi satışlar rekorları altüst etti ve 1.5 milyon TL ile tüm zamanların bir günlük en yüksek cirosu yapıldı. Fenerbahçeliler çıkan olaylara gönderme yaparak, “Bir de gaz maskesi satsaydık ciroyu katlayabilirdik” dediler.
Fenerbahçe, geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapılan Süper Final’de şampiyonluğu kaybetti ama Fenerium bütün zamanların satış rekorunu kırdı. Maçtan önce 750 bin lira olarak beklenen günlük ciro, taraftarın büyük ilgisi üzerine 1.5 milyon lira olarak gerçekleşti. Bu cironun yarısı Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda, kalan yarısı Türkiye genelinde yapıldı. Maçtan sonra çıkan olaylar ve polisin taraftara sıktığı biber gazı nedeniyle günlerdir konuşulan maçla ilgili sert tartışmaların yanı sıra espirili yorumlar da gündeme geliyor.
Örneğin sosyal medyada Fenerium’un gaz maskesi üretmesinin satışlarını daha da arttıracağı konuşuluyor. Fiyatı 90 ile 120 lira arasında değişen gaz maskelerinin de satışı yapılırsa değil 1.5 en az 3 milyon lira ciro yapılacağına dair yorumlar da yapılıyor. Sosyal medyada dolaşan bu mesajları ilettiğimiz Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “İş uzarsa onu da üretiriz. Fenerium’da 1.000’in üzerinde ürün çeşidimiz var. Üretmediğimiz bir gaz maskesi kaldı” şeklinde şakayla karışık bir yanıt verdi.
12 Mayıs günü Fenerium’ların müthiş iş yaptığını anlatan Kiğılı, “Bir günde 1.5 milyon lira ciro yaptı Fenerium. Böyle bir rakamı görmedik. Tarihi bir rekor kırıldı. Türkiye’nin her yerinde Fenerium mağazaları doldu taştı. Final maçı haftasında toplam 3 milyon liralık satış gerçekleştirildi. Bunun yarısını stadyumdaki mağazalarımızdan yaptık” diye konuştu. Necla Dalan - Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)