E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerliler Çağlayan'da!---

Fenerliler Çağlayan'da!

Fenerliler Çağlayan'da!
01 Haziran 2012 - 21:59 borsagundem.com

Aziz Yıldırım'a 40 yıl hapis istenmesi üzerine taraftarlar Çağlayan Adliyesi'nin önünde olay çıkarttı

Farklı bir dava için Çağlayan Adalet Sarayı önünde bekleyen bir grup ile şike davasının sonucunu bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. KCK davası için orada bulundukları öğrenilen yaklaşık 70 kişilik grup halay çekmeye başladı. Fenerbahçeliler ile diğer grup birbirlerine sözlü saldırılarda bulundular. Karşılıklı atışmaların yanı sıra birbirlerine su şişesi ve çakmak gibi cisimler atan gruba çevik kuvvet müdahale etti. Olaylar büyümeden yatıştırıldı ve 70 kişilik grubu çevik kuvvet Adalet Sarayı önünden uzaklaştırdı. Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar Çağlayan'da beklemeye devam ediyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şahin02 Haziran 2012 02:16

    cann can kardeş sen olayın gerçek yüzünü bilmiyorsun sanırım biraz araştır bu dava şike davası deyil ihale davası

  • metin01 Haziran 2012 23:58

    Bunlar gercek fenerli degiller sikecinin ayninda yer alan bir suru soytari diyelim bir fenerli olarak utaniyorum ben bunlardan

  • cann can01 Haziran 2012 22:07

    zavalli fenerliler caglayana toplaninca mahekemelr aziz bsk nlarini saliverecek saniyorlar oysaki adalet onunde herkes esittir ne baskan ne baska birseyin önemi yoktur bunu ögrnememekle ayip ediyrolar derim destek mi tabiki gidin alkislayin medenice ama nerede o emdeniyetli insan derim.