E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerlilerden Başbakan’a mektup---

Fenerlilerden Başbakan’a mektup

Fenerlilerden Başbakan’a mektup
11 Ağustos 2011 - 00:40 borsagundem.com

Fenerbahçeli taraftarlar, Başbakan Erdoğan´a gönderilmek üzere ´´Adalet İstiyoruz´´ başlığıyla elektronik posta ve mektup kampanyası başlattı

Fenerbahçe´nin taraftar internet sitelerinden ´´12numara.org´´dan yapılan duyuruda, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında başta sarı-lacivertliler olmak üzere toplum vicdanını ve adalet duygusunu zedeleyici birçok gelişme yaşandığı ileri sürülerek, ´´Medyanın ilk günden itibaren soruşturmanın gizlilik karinesini çiğneyerek Anayasal suç işlemesi bunların başında gelmektedir. Bu nedenle de bu konularda dikkat çekmek üzere ´Adalet İstiyoruz´ temalı bu mail ve mektup kampanyamıza tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz´´ denildi.
Taraftarlardan sitede yayımlanan ´´Adalet İstiyoruz, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın dikkatine´´ şeklinde başlayan metni kopyalayarak, elektronik posta ya da mektup yoluyla göndermeleri istendi.
Metinde, kulüp başkanı Aziz Yıldırım´a eşlik eden emniyet güçlerinin, Yıldırım´a kameralar önündeki abartılı kötü muamelesi, hastane ve emniyet görüntülerinin sızdırılmasının, Fenerbahçelileri derinden yaraladığı ve zihinlerinde unutulmayacak hasarlar bıraktığı belirtilerek, özetle ´´İsnat edilen suçların ağır cezalık olmaması, delil karartma gibi bir durumun artık geçerliliğini yitirmesi ve kendisinin yaşadığı önemli sağlık sorunları nedeniyle milyonlarca Fenerbahçeli adına Başkanımız Aziz Yıldırım´ın tutuksuz olarak yargılanmasını rica ediyoruz´´ denildi.
Öte yandan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Kemal Açıkgöz, Fenerbahçe´nin uzun süre başkansız kalmasının kulübe zarar vereceğini belirterek, olağanüstü kongre yapılmasını önerdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)