E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerlileri çok kızdıracak!---

Fenerlileri çok kızdıracak!

Fenerlileri çok kızdıracak!
11 Aralık 2011 - 10:30 borsagundem.com

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Türk futbolu ve Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Sakin tavrıyla bilinen G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın F.Bahçe maçı öncesi TRT 1’de röportaj başlamadan kuliste “Derbiyi kazanırsak F.Bahçe’nin 10 puan önünde ligi lider bitiririz. Kaybedersek de F.Bahçe 3 puan önümüzde ligi tamamlar” dediği ortaya çıktı
Geçen hafta pazar günü... TRT-1 de canlı olarak yayınlanan Stadyum programının başlamasına yaklaşık yarımsaat vardı... Herkes heyecanlı bir bekleyiş içindeydi. Çünkü konuk Ünal Aysal... Programda, Türk futbolu ve Galatasaray bir kez dahamasaya yatırılacaktı. Aysal’a her konuda sorular sorulacaktı. 3 gün sonra oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında da görüş alınacaktı. Nitekim geldi Aysal... Her zamanki güleryüzü ve sıcaklığı ile herkesin tek tek elini sıktı. Tatlı bir telaş içinde olan Ersin Düzen ve arkadaşları, Aysal’ı hemen konuk odasına aldılar... Kendisine çay ve kurabiye ikramettiler.
‘İNANIYORUM KAZANACAĞIZ’
Haliyle hoş bir sohbet başladı. Elbette ki 1 numaralı konu, Galatasaray’ın bu sezon ne yapacağı idi. Düşündüğünü her zaman samimi bir biçimde dile getiren Aysal, program ekibinin ve diğer görevlilerin sorularını tek tek yanıtladı. Çok güzel bazı mesajlar verdi. Hele o mesajlardan biri öyle çarpıcıydı ki... Bildiğiniz gibi değil! Önce Aysal’a yöneltilen soruyu hatırlatalım: Sayın başkan, 3 gün sonra çok önemli bir derbi oynayacaksınız. Maçın sonucu ligin kaderini nasıl etkiler? Aysal gülümsedi. Sonra da aynen şunu söyledi: “Kazanırsak, Fenerbahçe’nin 10 puan önünde ligi lider bitiririz”. Evet aynen bunu söyledi Aysal... Devamını da getirdi: “Kaybedersek de Fenerbahçe bizim 3 puan önümüzde ligi tamamlar. Ama kazanacağımıza yürekten inanıyorum”.
‘BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR’
Belli ki ekibine çok ama çok güveniyordu Aysal... Ayrıca şumesajı da verdi: “Kendimize büyük hedefler belirledik... Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da büyük işlere imza atacağız. Planımızın ve programımızın içinde Avrupa ayrı bir yer tutuyor... Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz... Bizi güzel günler bekliyor.” bunları söyledi Aysal... Nitekim 3 gün sonra da G.Saray, çok güzel bir oyundan sonra F.Bahçe’yi 3-1 mağlup etti... Rakibi adeta sahadan sildi. Haliyle artık şumerak edilecek: Aysal’ın bu çok iddialı tahmini tutacakmı? G.Saray, F.Bahçe’nin 10 puan önünde ligi lider bitirecekmi?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)