E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFerdi Kadıoğlu transferi resmen açıklandı---

Ferdi Kadıoğlu transferi resmen açıklandı

Ferdi Kadıoğlu transferi resmen açıklandı
23 Ağustos 2024 - 21:39 borsagundem.com

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a transfer oluyor. Sarı-lacivertli kulüp, Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion'a transferi için İngiltere'ye gideceğini duyurdu

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion'a transfer olmak için İngiltere'ye gittiğini duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir."

Ferdi Kadıoğlu'nun kariyeri

Hollanda'da NEC Nijmegen altyapısında yetişen milli futbolcu 2018-19 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Ferdi'nin ofansif orta saha olarak geldiği Türkiye'de kariyeri ise bek olarak değişti.

Vitor Pereira döneminde üç stoperli kurgunun sol kanat bekinde görev yapmaya başlayan 24 yaşındaki futbolcu bu rolde yıldızlaştıktan sonra kariyer yükselişine başladı.

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 50 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024'ün de en iyi sol beklerinden biri olarak dikkat çekti.

Ferdi transferinde sürpriz gelişme!Ferdi transferinde sürpriz gelişme!

 

İngiliz takımı Ferdi için teklifini artırdıİngiliz takımı Ferdi için teklifini artırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 127,30
En Yüksek: 131,70
En Düşük: 126,90
Değişim -3,27 %
FK: 7,94
PD / DD: -11,04
İşlem Hacmi 282.458.019
Toplam Adet: 2.195.446
Ağırlıklı Ort.: 128,77
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet özata25 Ağustos 2024 11:47

    alt yapılarına önem vermez isen milletin alt yapılarına dadanıp milli takımı kurgular isen, süper ligi alt takımlarında yabancının ne işi var arkadaşım, yerli fotbolcum oynasın kariyer edinsin ....

  • Paradox24 Ağustos 2024 10:40

    Araplarda artık futbolcu satıyor dünyanın tek enayi futbolpazarı süper batık kulüpler ligi Türkiye kaldı. Yüz bin dolar etmeyecek adama 10 milyon bonservis. 4 milyon dolar maaş vermenin masum bir mantığı yok. Takımlar her yıl yeniden yeniden kuruluyor transfer şampiyonluklarıyla taraftar mutlu ediliyor paralar birikerine akıyor. Menejerler , yorumcular, troller,ve kulüplerdeki dostları harika bir sistem kurdu. Futbol kalitesi avrupanın 4. Sınıf takımları tele konferans ligi seviyesi. Ferdinin satışı sisteme kötü örnek.

  • Carlos24 Ağustos 2024 09:43

    Bravo fb ye, gs de zaha gibi endombele gibi asla çıkaramayacağı fırsat kazıkları peşinde koşsun. Bu takımlar neden alt yapısından hiç adam çıkarmaz.

  • Atakan23 Ağustos 2024 22:59

    Para ederken satacaksın bu aynı zamanda ticari bir iştir