E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFerguson'dan inciler---

Ferguson'dan inciler

Ferguson'dan inciler
17 Eylül 2012 - 16:01 borsagundem.com

Manchester United Menajeri Alex Ferguson Çarşamba günü oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

İskoç teknik adam, 3-3 ve 0-0'la elendikleri 20 yıl önceki maçın intikam duygularıyla yaşıyor.
'Taraftarlara G.Saray'ı hatırlatmama gerek yok. Biz en güçlü kadromuzla sahaya çıkacağız' dedi
Manchester United'ın 71'lik hocası Alex Ferguson, G.Saray maçına iki farklı motivasyonla hazırlanıyor. Birincisi, Basel'e elenmenin acısını taraftarına unutturmaya çalışıyor. İkincisi, 1993-94 sezonunda 3-3 ve 0-0'la G.Saray'a elenmelerinin intikamını almak istiyor. Bunu da 'Cehenneme hoş geldiniz' pankartını kullanarak sembolize ediyor. Ferguson, Basel ve geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar çıkan Apoel'i emsal göstererek, G.Saray'ı küçümseme küstahlığını da yaptı. İşte Ferguson'un, G.Saray maçıyla ilgili İngiliz basınına yansıyan çarpıcı düşünceleri:
COPU UNUTMADIK
'TARAFTARIMIZA G.Saray'ı hatırlatmama herhalde gerek yok. İlk kez İstanbul'da olduğumuz zamanı hatırlıyorum, havalimanına indiğimizde 'Cehenneme hoş geldiniz' pankartları her yerde asılıydı. Eric Cantona maçta kırmızı kart görmüş, Bryan Robson da polisin copuna denk gelmişti. Kabus gibi bir geceydi. Deplasmanda oynayacağımız maça ilişkin aklıma sadece, atmosferin fantastik olacağı geliyor.
Taraftarlar, akşam yemeği saatinden itibaren statta olup; bağıracak, marşlar söyleyecek ve atmosferi unutulmaz hale getirecekler. Çarşamba günü herkes bilmeli ki elemizdeki en güçlü kadromuz ile sahada yer alacağız. Bu yıl daha güçlü bir kadromuz olduğu kesin, bu sene bizim için her şey çok daha iyi olacak.
ALAY EDERLER
BU sene gruptan sonra devam edemezsek ağır eleştiriler alacağız, alay da edilecek. Geçtiğimiz yılı unutmalıyız. Bu sefer böyle bir şey ile karşılaşacağımızı açıkçası tahmin etmiyorum. Küçük takımların gelişme gösterdiğini Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon örnekleri vardı. Örneğin Apoel çeyrek finale çıktı. Basel bizi eleyip sonraki turda Bayern Münih ile karşılaştı. Başka birçok örnek var. Ama günün sonunda her zaman büyük takımlar kazanır.'
ÖTE yandan Ferguson, maç öncesi yarın basın toplantısı yapıyor.
4 soruda ManU maçı
1 - ManU'nun formu nasıl?
- Kırmızı Şeytanlar'ın Wigan maçının 2. yarısında aniden dirilmesine dek M.United geçen sezona göre şüpheli bir başlangıç yaptı.
2 - Sakatlık raporu ne?
- Ne zaman sakatlık olmadı ki! Savunma oyuncuları Chris Smalling ve Phil Jones devre dışı. Ama Nick Powell ve Jonny Evans iyileşti, oynamak için can atıyorlar.
3 - GS neler yapabilir?
- Denemeleri beklenebilir. Eğer Türkler geçen sezon Avrupa'daki United'ı çalışmışlarsa bir şansları olduğunu biliyorlar. Formları iyi durumda.
4 - Dev maçın tahmini ne?
- Fergie, takımı doğrayıp değiştirdikten sonra gruptan rahat çıkacaklarını düşünüyor. Her açıdan daha güçlüler, kolay bir galibiyet olur.(THE SUN'IN MAÇ ANALİZİ)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)