E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıFethullah Gülen'e suç duyurusu---

Fethullah Gülen'e suç duyurusu

Fethullah Gülen'e suç duyurusu
16 Ocak 2015 - 11:58 borsagundem.com

Uluslararası Enerji Ajansı petrolde toparlanmanın zaman alabileceğini açıkladı

Uluslararası Enerji Ajansı, petrol fiyatlarının daha da düşebileceğini ve toparlanmanın zaman alabileceğini söyledi. Aylık petrol piyasası raporunu yayımlayan enerji ajansı, fiyatların Kuzey Amerika’dan gelen arzın hız kesmesiyle yılın ikinci yarısında toparlanma gösterebileceğini kaydetti. Öte yandan Uluslararası Enerji Ajansı, 2015 için günlük küresel petrol talep artış beklentisini 10 bin varil artırarak 910 bin varile yükseltti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Truth17 Ocak 2015 10:14

    Karakutu turkiyeye getirilirse butun ilişkiler yumağı çözülür. bu kadr operasyonun gerisinde kimler var açığa çıkma olasılığı var. gulen bir çok güçle kesişen çıkarlarla bu operasyonu yaptı. bu guclerle ortak operasyonlar yaparak birleşerek Turkiyede çok daha etkin bir guce ulaşacağını sandı. bu operasyonların dış desteği var, ama iç organizasyon geleneksel derin devlet yapılanması, ust kadro cematcı taşeronlar.

  • çakır16 Ocak 2015 23:28

    Verdimi mal varlığını birilerin gülüşü beni ağlattı spek mi inkmi her ne ise fena çaktı 6 Tl ye çıkamıyoz yatırım tavsiyesi değil dir.yukarıdaki mesajda ytd.

  • çakır16 Ocak 2015 20:51

    Haber fetullah gülen ve petrol ipek enerji şifremi atıyor aydın doğan bey

  • Mustafa Aziz Sertkaya16 Ocak 2015 12:05

    ABD müttefikimiz ama güleni paşalar gibi misafir ediyor.İlişkilerimiz tekrar gözden geçirilmeli.