E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFetih 2012---

Fetih 2012

Fetih 2012
13 Mart 2012 - 07:04 borsagundem.com

Galatasaray'da Terim ve yöneticilerin buluştuğu yemekte derbinin parolası belirlendi. İşte o kararlar...

Galatasaray’da Fatih Terim ve yöneticilerin, kadın voleybolcularla buluştuğu yemekte derbi maçın parolası belirlendi
Sarı-kırmızılı yönetim, 25’er bin dolar olan galibiyet priminin iki katına yükseltilmesi için harekete geçti
Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Başkan Aysal’ın yokluğunda Şükrü Saracoğlu Stadı’na gitme kararı aldı.Galatasaray’da derbi öncesi özgüven tavan yaptı. Florya’da, CEV Kupası yarı finalinde Tomis Constanta’yla deplasmanda önemli bir maça çıkacak bayan voleybolcular için düzenlenen yemekte de söz döndü dolaştı, Fenerbahçe maçına geldi.
Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Mehmet Cibara, Sedat Doğan ve Ahmet Ocaklı’nın yanı sıra, Fatih Terim ile bazı oyuncuların da yer aldığı yemekte, espriler havada uçuşurken, rekorlar kıran, “Fetih 1453” filmi sarı-kırmızılılara ilham kaynağı oldu.
Bu sezon fırtına gibi esen futbol takımlarına güvenen yöneticiler ve voleybolcular, “Maçtan sonra atılacak başlıklar şimdiden belli: “Fetih 1453” şeklinde duygularını ortaya dökerken, galibiyet isteklerini Fatih Terim’e ilettiler. Bu sezon bütün branşlarda çok başarılı olmalarının önemine dikkat çeken Terim’in de, kadın voleybolculardan kupa beklediklerini dile getirdiği kaydedildi.
Yönetim karar verecek
Cim-Bom’da yönetim, derbi için kesenin ağzını açıyor. 25’er bin dolara çıkarılan galibiyet priminin, bugünkü yönetim kurulu toplantısında artırılması teklif edilecek. Futbol komitesinin rakamı iki katına çıkarmayı düşündüğü ancak bunun kesinlikle oyunculara ve teknik kadroya tebliğ edilmeyeceği vurgulandı. Primin maçın kazanılması halinde soyunma odasında açıklanacağı ifade edildi.
Bu arada şike soruşturması sırasında Galatasaray’ın yol haritasını belirleyen Adnan Öztürk’ün derbiye gideceği öğrenildi. Başkan Ünal Aysal’ın yokluğunda uzun seneler sonra Kadıköy’de derbi izleyecek olan Öztürk ile Fenerbahçeli yöneticiler arasında soğuk rüzgârların esmesi bekleniyor.
Aslan’da izin bitti
Galatasaray bir günlük iznin ardından dün basına kapalı yaptığı antrenmanla Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı. Futbolcuların ısınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan idmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi. Antrenman, fiziksel çalışmalarla sona erdi. Gençlerbirliği maçında 90 dakika forma giyen oyuncuların ise günü yenilenme çalışmasıyla tamamladıkları kaydedildi. Öte yandan kaleci Muslera’nın formaları 25 Mart’tan itibaren GS Storlarda satışa çıkacak.
Gülmek yakışıyor
Fatih Terim ve sarı-kırmızılı kadın voleybolcuların mutluluğu objektiflere böyle yansıdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)