E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivFiat Linea kampanyası devam ediyor---

Fiat Linea kampanyası devam ediyor

Fiat Linea kampanyası devam ediyor
07 Nisan 2011 - 15:03 borsagundem.com

Fiat'ın, ''Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea'' kampanyasının nisan ayında da devam ettiği bildirildi

Fiat'tan yapılan açıklamada, Fiat'ın kompakt sedan sınıfındaki modeli Fiat Linea'nın 1.3 litre 90 HP'lik Multijet motorlu versiyonunda geçerli olan kampanyasına nisan ayında da devam ettiği belirtildi. 
Satışa sunulduğu günden bu yana ulusal pazarda 50 bin adeti aşkın satışa ulaşan ve yılın ilk 3 ayında 4.200 adetten fazla satılan Fiat Linea için geçerli olan ''Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea'' kampanyasıyla 1.4 litre 77 HP benzinli ve 1.3 litre 90 HP dizel motorlu Fiat Linea versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlendi. 
Kampanya kapsamında Actual ve Active Plus donanımlı Fiat Linea'nın 1.3 litre 90 HP'lik Multijet motorlu versiyonlarını 1.4 litre benzinli Fiat Linea fiyatına satın alma imkanı sağlanıyor. 
Fiat Linea'nın 90 HP'lik ekonomik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 29 bin 828 liradan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla müşterilere sunuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)