E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFikret Orman'dan 'penaltı' itirafı...---

Fikret Orman'dan 'penaltı' itirafı...

Fikret Orman'dan 'penaltı' itirafı...
11 Kasım 2012 - 08:46 borsagundem.com

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Bursa maçında çok tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili VATAN’a özel açıklamalar yaptı.

“BANA göre penaltı pozisyonu penaltı değil gibi. Ben öyle gördüm, hakem de başta öyle yorumladı ama yan hakemin ısrarı ile penaltıyı verdi. Ben gördüğümü dürüstçe söyleyecek kadar onurlu bir insanım. Bugün gördüğüm doğruyu söylemezsem, yarın yanlışı söylemeye hakkım olmaz.
‘MANİDAR KARAR!
AMA Necip yerde kaldığında hakem Bursa atağını durdurmayıp, top bize geçip atağa kalktığımızda ve gol ile sonuçlandırdığımızda da ‘Oyunu durdurdum ve sağlık ekiplerini çağırdım’ demesi manidar. Lehimize dönen pozisyonu resmen aleyhimize çevirmeyi başardı.
TÜM futbolcuların artılarını da biliyorum eksilerini de. Futbolcuların gece yaşantılarının da oldukça dikkatli bir şekilde olması çok önemli. Beşiktaş’ın etik değerlerine zarar verecek hiç kimseyi affetmem. Performans açısından takıma zarar verici noktalara gelmesi halinde o bizleri üzdüğü gibi ben de onları üzerim.
KADROMUZU daha da kaliteli futbolculardan oluşturmak zorundayız. Aksayan mevkiler için kulübeniz önemli, orada da kalite varsa oyunun ters giden yönlerini tersine çevirmeniz daha da kolaylaşır. Bunun bir kısmını acil olarak devre arasında bir kısmını da sezon sonunda tamamlamayı hedefliyoruz.”
‘Türkiye’nin en iyi altyapısı bizde olacak’
“BEŞİKTAŞ’IN alt yapısını Gaziosmanpaşa Tesisleri’ni inşaa ederek oraya taşımayı planlıyoruz. Ama bu süreçte Fulya’yı da daha kullanılır bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı konteyner içinde çalışmalarını sürdüren Fulya’daki tesisleri kısa zamanda her türlü olanağın bulunacağı tesisler inşaa ederek o çocuklarımızın rahatlamalarını sağlayacak proje üzerinde çalışıyorlar. Yeni altyapı tesisi ile Türkiye’de bir ilki başarıp, en iyisi olacağız.”
‘Personel maaşlarına adalet getireceğiz’
“PERSONEL maaşlarında adil olmayan bir düzen var. Bunu en kısa sürede yoluna koyacağız. Berk Hacıgüzeller öncelikli olarak en azından rahatlamaları için ticket harcamalarını (yemek fişi) %300 artırdı ve ilk hamle ile biraz rahatlama sağladı. Şimdi 2. hamlemizi yapacağız. Ücretler adil ve yaşanabilir seviyeye gelecek.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)