E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivFilo kiralamadan günlük kiralamaya---

Filo kiralamadan günlük kiralamaya

Filo kiralamadan günlük kiralamaya
16 Aralık 2011 - 10:57 borsagundem.com

Central, filo kiralamadaki başarısını günlük kiralamaya taşıyor

Kurulduğu günden bu yana “Çalışan”, “Tedarikçi” ve “Müşteri” memnuniyet zincirini oluşturmaya gayret eden Central, sektörde fark yaratan uygulamaları ve müşterilerine sunduğu çözümleriyle her zaman sektör standartlarını yükseltme amacıyla markasını rakiplerinin de saygı duyduğu bir noktaya taşımıştır.
On yıllık bilgi birikimi, müşteri portföyü, sahip olunan insan kaynağı ve sektörel tecrübeye duyulan güven 2011 yılında yeni bir yatırımın ana fikri olmuş ve günlük kiralamaya odaklanan Central Rent a Car şirketi faaliyete başlamıştır.
Central’ın farkı sloganında saklı
Central, sektöre getirdiği yenilikleri “A Brand New Rent a Car Experience”, “Yepyeni bir Araç Kiralama Deneyimi” sloganıyla tanımlıyor. Central Rent a Car, senede iki defa değiştirdiği son model ve 15.000 km’den az kullanılmış Volkswagen araçlarıyla kısa zamanda kısa dönem araç kiralama sektöründe ilklerin firması oldu. Güncel olarak üst sınıf BMW araçlarını da kısa dönem araç kiralama filosuna katan marka, her geçen gün artan ve toplamda 13 ofisiyle hizmet veren önemli bir sektör dinamiği haline geldi.
Bir kere Central’ı tercih eden, bir daha vazgeçmiyor.
Central Fleet Services ve Central Rent a Car, çeşitli mecralarda ve sosyal ağlarda tüketiciden olumlu dönüşler alarak %100 müşteri memnuniyetiyle çalışmanın gururuna erişti. Central, operasyonel kiralamada 3300, günlük kiralamadaysa 600 araçlık filosuyla hızlı ve kaliteli gelişimine devam etmektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)