E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFırtınadan eser yok---

Fırtınadan eser yok

Fırtınadan eser yok
30 Eylül 2012 - 21:46 borsagundem.com

Trabzonspor ligin 6. haftasında evinde oynadığı karşılaşmada umduğunu bulamadı

Süper Lig'in 6. haftasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk eden Trabzonspor geçen haftaki Fenerbahçe beraberliğinin ardından evindeki maçta da sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı ve aradığı galibiyete ulaşamadı.
Sadece kadın ve çocuk seyircilerin izlediği maçta Mersin İdman Yurdu 14. dakikada Nobre'nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısı başladıktan 24 saniye sonra Trabzonspor Soner'in harika vuruşuyla beraberliği sağladı.
MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da yakaladıkları net fırsatları değerlendiremeyince mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 9'a yükseltirken Mersin İdman Yurdu ligdeki galibiyet hasretini sürdürdü ve puanını 4 yaptı. Bordo mavili ekip gelecek hafta sahasında Kasımpaşa'yı konuk ederken Mersin İdman Yurdu evinde Kayserisopr ile mücadele edecek.
MARC JANKO SÜRPRİZİ
Trabzonspor'un Porto'dan transfer ettiği Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janko, Mersin İdman Yurdu karşısında ilk kez 11'de sahaya çıktı.
Trabzonspor'a tranfser olduktan sonra hem antrenman hem de maç eksiği nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11'de kendisine şans tanınmayan Marc Janko, Gaziantpespor karşısında 18, Sivasspor maçında 19, Fenerbahçe maçında da 1 dakika forma şansı bulmuştu.
KADINLAR VE ÇOCUKLAR SON KEZ
Trabzonspor Mersin İdman Yurdu karşısında 3 maçlık cezasını tamamladı. Kadın ve 12 yaş altı bordo - mavili taraftarlar Mersin maçına da büyük ilgi gösterirken tribünlerin önemli bölümünü doldurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)