E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFischer doların değerlenmesinden memnun---

Fischer doların değerlenmesinden memnun

Fischer doların değerlenmesinden memnun
10 Ekim 2014 - 08:08 borsagundem.com

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, doların değerli olmasından rahatsız olmadıklarını söyledi

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, ABD Doları'nın güçlenmesinden rahatsızlık duymadıklarını ve ABD'nin doların değer kazanmasını engellemek için müdahalede bulunmayacağını söyledi.
Washington'da düzenlenen IMF-Dünya Bankası yıllık toplantılarındakonuşan Fischer, "Kurlar, ekonomide olanları yansıtacak şekilde değişiyor. Bu uygun. Kuru etkilemek için müdahalede bulunmayacağız"dedi. 

"Kayda değer zaman 2-12 ay arasında bir süreyi ifade ediyor"

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, FOMC'nin sözle yönlerdirmesinde yer alan 'kayda değer' zaman ifadesinin 2-12 ay arasında bir süreyi ifade ettiğini söyledi. 
Washington'da konuşan Fischer, Fed'in politikasının ekonomiden gelecek verilere bağlı olmaya devam edeceğini belirtirken, sermaye piyasalarının faiz artırımının zamanlaması konusunda az-çok doğru olduklarını düşündüğünü de ifade etti. Fisher, yapılacak faiz artırımının büyük olasılıkla göreceli olarak yavaş olacağını da belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)