E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFitch'ten not yağmuru---

Fitch'ten not yağmuru

Fitch'ten not yağmuru
09 Mayıs 2014 - 07:49 borsagundem.com

Fitch üç ülkenin not görünümleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings tarafından bugün yapılan açıklamda Kazakistan'ın uzun vadeli yabancı ve yerel  para cinsinden IDR notunun sırasıyla 'BBB+' ve 'A-', olarak  onaylandığı ve görünümün durağan olarak belirlendiği, ülke not tavanının A- ve kısa vadeli yabancı para cinsinden IDR notunun F2 olarak belirlendiği ifade edildi.
 
Fitch Gürcistan'ın notunu 'BB-' olarak onayladı

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings tarafından bugün yapılan açıklamda görcistan'ın uzun vadeli yabancı ve yerel para cinsinden IDR notunun 'BB-' olarak onaylandığı ve görünümün durağan olarak belirlendiği, ülke not tavanının BB ve kısa vadeli yabancı para cinsinden notun b olarak onaylandığı ifade edildi. 
 
Fitch İsviçre'nin notunu AAA olarak onayladı

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings tarafından bugün yapılan açıklamda İsviçre'nin uzun vadeli yabancı ve yerel  para cinsinden IDR notunun AAA olarak onaylandığı ve görünümün  durağan olarak belirlendiği ifade edildi. İsçiçre'nin üst düzey teminatsız yabancı ve yerel para cinsinden tahvillerinin de  AAA olarak onaylandığı bildirildi. Ülke not tavanının AAA ve kısa vadeli yabancı para cinsinden IDR notunun F1 olarak onaylandığı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)