E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFlaş! G.Saray taraftarları sahaya indi---

Flaş! G.Saray taraftarları sahaya indi

Flaş! G.Saray taraftarları sahaya indi
28 Nisan 2013 - 19:14 borsagundem.com

Gaziantep deplasmanında olaylar... Gündüz kavgalardan sonra şimdi de biber gazı…

Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor - Galatasaray maçı öncesinde çok tatsız bir olay yaşandı... Kale arkasındaki kapıdan stada girmek isteyen bir grup Galatasaraylı taraftarın elindeki biletlerin sahte olduğu anlaşılınca gişe görevlileri, taraftarları geri gitmeleri için uyardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da yaşananlara itiraz edip kale arkasındaki demir kapıyı kırdı. Güvenlik güçleri de bu olay üzerine bu taraftarlara biber gazı sıktı. Sıkılan gaz, rüzgarın da etkisi ile kale arkası tribünde yer alan Galatasaraylı tarafatarları etkiledi.
Özellikle kale arkası tribünde yer alan Galatasaraylı taraftarlar biber gazından etkilenmeye başlayınca hep birlikte sahaya girdiler... Tüm tribün bir anda sahaya girdi, ağlayanlar, fenalaşanlar ve güvenlik güçleri ile kavga edenler göze çarptı... Özellikle küçük yaştaki Galatasaraylı taraftarlar biber gazından fazlasıyla etkilendi... Olaylar sırasında baygınlık geçirenler oldu.
Galatasaray Kulübü Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, sahaya inerek taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Gaz kokusunun dinmesinden sonra taraftarlar yavaş yavaş tribündeki yerlerine geçti... (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 28 Nisan 2013 23:50

    fenerbahçe taraftarına özenmişler. fenerbahçe taraftarı şampiyon olduklarını zannedip sahaya inmişti :)

  • ne çare...28 Nisan 2013 23:01

    gs seyircisi değil suçlu olan antep yönetimi..kapasite uzerınde bılet satılmış..taraflı borsagundemın haberlerıne bakın yaaa acınacak fanatıkler siziiii :)

  • algan28 Nisan 2013 19:34

    ne zaman öğreneceğiz bunun sadece spor mücadelesi olduğunu acaba ? insan düşünmeden edemiyor hani...