E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarFon yöneticisinden 'Bitcoin' tahmini: 100 bin dolara ulaşabilir---

Fon yöneticisinden 'Bitcoin' tahmini: 100 bin dolara ulaşabilir

Fon yöneticisinden 'Bitcoin' tahmini: 100 bin dolara ulaşabilir
18 Eylül 2024 - 09:46 borsagundem.com

Fed'in bugün borçlanma maliyetlerini yarım puan azaltacağını öngören Hedge fon yöneticisi Scaramucci, kasım ayında düzenlenecek olan ABD başkanlık seçimlerinin ardından Bitcoin'in rekor seviyelere çıkabileceğini vurguladı.

Hedge fon yöneticisi Anthony Scaramucci, kasım ayındaki başkanlık seçimlerinin ardından faiz oranlarındaki düşüşler ve ABD'deki kripto düzenlemelerinin netleşmesiyle Bitcoin'in rekor seviyelere çıkacağını öngördü.

SkyBridge Capital LLC'nin kurucusu Scaramucci, "ABD'de bir sonraki kongre döneminin ilk bölümünde kripto para birimi, Bitcoin ve stablecoin yanlısı mevzuat alacağız" dedi. Scaramucci, Cumhuriyetçiler ve Demokratlar tarafından desteklenen iki partili mevzuatı tercih ettiğini söyledi.

Scaramucci, Harris yönetimi altında kripto kurallarının beklentileri konusunda iyimserliğini dile getirdi ve seçim çabasının arkasındaki Demokrat ekiple yapılan görüşmelere atıfta bulundu. Geçen ay, kampanyasının bir danışmanı Harris'in uygun önlemleri korurken sektörün büyümesine yardımcı olacak önlemleri destekleyeceğinin sinyalini verdi.

Scaramucci, Fed'in bugün borçlanma maliyetlerini muhtemelen yarım puan azaltacağını ve bunun önümüzdeki 18 ay boyunca en az 150 baz puanlık kesintilerin bir parçası olacağını söyledi ve "Bu, ABD'deki ve küresel olarak varlık fiyatları için gerçekten iyi olacak" dedi.

Tüm zamanların zirvesi olan 73.798 dolara ulaşan Bitcoin'in fiyatlamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Scaramucci, Bitcoin'in yıl sonuna kadar 100 bin dolara ulaşabileceğini sözlerine ekledi.

Fed'in faiz indirimi kriptoyu nasıl etkiler?Fed'in faiz indirimi kriptoyu nasıl etkiler?

 

Kripto paralara 'düello' etkisiKripto paralara 'düello' etkisi

 

MicroStrategy'den 1.1 milyar dolarlık Bitcoin alımıMicroStrategy'den 1.1 milyar dolarlık Bitcoin alımı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)