E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporForlan ve Drogba'da sıcak gelişmeler---

Forlan ve Drogba'da sıcak gelişmeler

Forlan ve Drogba'da sıcak gelişmeler
21 Haziran 2011 - 19:51 borsagundem.com

Galatasaray'ın transferlerinde önemli gelişmeler yaşandı

Galatasaray dış transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, dünya yıldızı iki oyuncu, Forlan ve Drogba konusunda çok önemli gelişmeler yaşandı. 
Lig TV'nin haberine göre; Forlan'ın "3 yıllık sözleşme isterim ve yıllık da 7 milyon euro verirseniz gelirim" demesinin ardından, Galatasaray yönetiminin Uruguaylı oyuncunun transferinden vazgeçtiği öğrenildi. 
Forlan ile ilgili bu gelişme yaşanırken, bir süredir konuşulan Drogba'da da önemli yol katedildiği belirlendi. 
Drogba ve menajerinin dün Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'u telefonla arayarak "Biz Chelsea ile anlaşamadık. Eğer teklifiniz geçerliyse ve ortak bir noktada buluşursak, gelmeye hazırız" dedikleri ifade edildi. 
Drogba'nın da Bülent Tulun ile bir süre konuştuğu ve Galatasaray'a gelmek istediğini söylediği belirtilirken, Fildişi Sahilli oyuncunun menajerinin ayrıca "Drogba yıllık ücretinin dışında İngiltere'de reklamlardan ve sponsorlardan en az 2 milyon euro kazanıyor. Şartlarınızı bize en kısa zamanda bildirin ve bu işi noktalayalım" ifadelerini kullandığı belirtildi. 
Sarı-kırmızılılarda ön anlaşma yapılan Atletico Madrid'li Reyes'in de haftasonuna kadar İstanbul'da olacağı ve yıllık 3 milyon Euro karşılığında sözleşme imzalanacağı bildirildi. 
Bu arada Lorik Cana'nın, Lazio kalecisi Muslera'ya karşılık, İtalyan kulübüne takasını kabul ettiği öğrenildi. 
Öte yandan İngiliz basını bu sezonu Sunderland'de kiralık olarak tamamlayan Muntari'nin Galatasaray'a gidişinin çok yakın olduğunu, Interli oyuncunun da bu transfere sıcak baktığını yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)