E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFransızlar ırkçılık yaptı---

Fransızlar ırkçılık yaptı

Fransızlar ırkçılık yaptı
22 Kasım 2012 - 23:16 borsagundem.com

F.Bahçe'de Bekir İrtegün'ün golü sonrası sarı lacivertli taraftarların yaktığı meşaleler anons yapılmasına neden oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'ya konuk olan F.Bahçe'de Bekir İrtegün'ün golü sonrası sarı lacivertli taraftarların yaktığı meşaleler anons yapılmasına neden oldu. Maç sırasında Fenerbahçeli taraftarlar ve Marsilyalı taraftarlar birbirlerine girdi. Kale arkasındaki bir grup sarı lacivertli taraftar sahaya girerken polis ve askerler olayları yatıştırmaya çalışıyor. Fenerbahçeli seyircilerin olduğu tribünün ön kısmına polis ve askerlerden oluşan bir şerit çekildi.
Yapılan uyarıda Fenerbahçe taraftarının meşale yakmaya devam etmesi halinde İngiliz hakem Atkinson'ın maçı durdurup erteleyebileceği belirtildi.
Fransa'daki Velodrome Stadı'nda oynanan maçta temsilcimiz Fenerbahçe, Bekir İrtegün'ün 40. dakikadaki harika rövaşatası ile 1-0 öne geçti.
Golden sonra kendilerine ayrılan bölümü tıka basa dolduran Fenerbahçeli taraftarların tribünde yaktıkları meşale sonrası uyarı anonsu yapıldı. Sarı lacivertli taraftarların meşale yakmaya devam etmesi halinde hakemin maçı erteleyebileceği belirtildi.
YUNAN BAYRAĞINA BÜYÜK TEPKİ
UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda bugün oynanan Olympique Marsilya - Fenerbahçe maçı öncesi Marsilya tribününde bir taraftarın Yunanistan bayrağı sallamasına Fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.
Sarı lacivertli taraftarlar, bulundukları Ganay tribününden, Yunanistan bayrağının sallandığı kale arkası tribününe doğru yöneldi. Taraftarların çok sayıda koltuğu da kırıp tribünden aşağı atmasıyla güvenlik görevlileri olay yerine sevk edildi. Yapılan anonsta Fenerbahçeli taraftarlardan sakin olması istenirken, sahaya yabancı madde atılmaya devam edilmesi halinde maçın
başlamayacağı belirtildi.
Yunanistan bayrağının indirilmesiyle olaylar büyümeden önlenirken, Fenerbahçe tribünlerinde de Filistin bayraklarının yer alması dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)