E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Futbolcu demeye utanıyorum!"---

"Futbolcu demeye utanıyorum!"

Futbolcu demeye utanıyorum!
27 Ağustos 2012 - 10:43 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmazla ilgili şok sözler

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Çebi, maçta yaşanan tartışmalı pozisyonları kamuoyunun takdirine bıraktıklarını belirterek, “Maçı almak bizim hakkımızdı. Üzüldüm sadece” dedi.
Çebi, hakem yönetimiyle ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacakları sorusu üzerine, “Futbol şubesi bu konuda gerekeni söyleyecektir. Yönetim kurulu da toplanıp ne açıklaması gerekiyorsa yapacaktır. Benim tek başıma bir açıklama yapmam mümkün değil” ifadelerini kullandı.
Beşiktaşlı yönetici Çebi, Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyonun içinde yer alan sarı-kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz'a tepki göstererek, “Gördüğüm kadarıyla kendini yere bıraktı. Ben O'na futbolcu demeye utanıyorum. Yakışmadı, arkadaşların emeğini çaldı. Her futbolcu birbirine saygılı olmalı. Karşıdaki takımın oyuncusunun emeğine saygısı olması lazım” diye konuştu.
Karşılaşmada Galatasaray'ın favori olarak gösterildiğinin belirtilmesi üzerine Çebi, kendisinin Beşiktaş'ı favori gördüğünü anlatırken, kadro dışı bırakılan futbolcuları Ricardo Quaresma ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçındı.
Galatasaraylı yöneticileri statta karşılamamalarıyla ilgili soruya ise Çebi, bu konuda daha önce yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirterek, bu yöndeki sorulara cevap vermek istemediğini söyledi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMEKÇİ28 Ağustos 2012 12:58

    emek hırsızlığı yargı tarafında kanıtlanmış olan bir takımın taraftarlarının en son girmesi gereken polemik bu olsa gerek, önce federasyon kupasındaki emek hırsızlığının hesabını bir verin bakalım, acaba BJK yalancıktan iade ettiği kupayı şimdi gerçekten gerçek sahibine iade edecek mi, çünkü şikeci başkanları BJK'nin suçsuzluğu ispatlanan kadar kupayı iade ediyorum demişti yanılmıyorsam, yargı da evet BJK suçludur, o maçta şike yapmıştır dedi, önce bunların bir hesabını verin ve bu işleri BURAKın.

  • ender27 Ağustos 2012 14:03

    Çarşı seyircisi,stadı bu hakemler ve burak ın başına yıkmadı ise,olgunluğundandır.

  • Kalbimi kırdınız.27 Ağustos 2012 13:14

    Bir GS lı olarak sayın Fatih Terime soruyorum senbişr takım patronu olarak evlatlarının üzerine yemin ederek umuta yapılan bariz penaltıydı de bizlerde sana sahip çıkalım kimseyede laf söyletmeyelim ama önce TV,yon kanallarına çıkıpta evlatlarının üzerine yemin edetrek.nasıl bazen diyuorsun bazı futbolcular EMEK hırsızıdır diyorsun ama kendi futbolcun yaptımı ağzını bile açmıyorsun ozaman başkasınıda kınama önce kendine bak sayın terim bizler ligler başlarken önce dürüstlük dedik ve bunuda söyleyen başkanımız.ilk yeni sayfa açıyoruz dedik ama işi baştan bizler bozduk.GS lılığımdan utanıyorum yazıklar olsun demekki herşeyin ucunda PARA vede şampiyon olabilmek için her türlü yalan varmış aynı siyasilerin seçimlerde bizlere verdiği sözler gibi seçime girerken hertürlü sözleri verin ama ülkenin başına geldikten sonra verdiğiniz sözleri unutarak bildiğinizi yapın vede milletin büyük tepkisini öekin .biz GS,raylılar dürüstlüğü öne koyacağımıza daha başından çıkarımız için yalpalamaya başladık bunlar bizlere yakışmıyor arkadaşlar.

  • emek bekçisi27 Ağustos 2012 12:14

    Ahmet CEBE önce gidip eski şikeci başkanına emek hırsızlığının hesabını sorsun, senin kulübünün emek hırsızlığı yargı tarafından tescillensin, dahası eski başkanın şikeci kardeşini ve kendisini aklamak için federasyon başkanı olsun, ondan sonra gel burada yaygara yap, emek hırsızlığından en son bahsedecek kulüpler BJK ve FEBEŞ'tir BURAK bu işleri CEBE efendi BURAKK :))

  • tusem27 Ağustos 2012 11:25

    tek kelime ile sahtekarlık başka söze ne hacet,kendısıne sorsan burakdan dürüst kımse yoktur.

  • adanalı27 Ağustos 2012 11:03

    hadi oradan ortalığı germeyin, ben de sana yönetici demeye utanıyorum, türk milleti her zaman misafirperverliğiyle ön plandadaır, sen değil misin hiç bir gs yöneticisini stadımızda istemiyoruz diyen, otur adam gibi klübünü yönetmeye çalış, oraya buraya laf atma, sen her türlü şikeyi yapacaksın, başkanın şikeyi örtbas edecek, dahası şike yapanı mükafatlandıracak, sen bunlara gıkını çıkarma ondan sonra gel burak yılmaza laf söyle, BURAK nu işleri Ahmet cebe BURAAAKKKK...

  • baturayersin27 Ağustos 2012 10:58

    ÖNCE GİTSİN DEMİR ÖRENE HESAP SORSUN