E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFutbolcular Kocaman'ı ikna edebildi mi---

Futbolcular Kocaman'ı ikna edebildi mi

Futbolcular Kocaman'ı ikna edebildi mi
23 Aralık 2012 - 01:22 borsagundem.com

Volkan Demirel, Gökhen Gönül ve Selçuk Şahin'den Aykut Kocaman açıklaması...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldı. Volkan Demirel ve Gökhan Gönül flaş açıklamalarda bulundu.
Volkan Demirel: "3-4 saattir burada bir çaba içerisindeyiz, hocamızın bir istifası söz konusu. Burada hocamızın bir kabahati yok, suçlu biziz. Hocamızla gereken konuşmayı yaptık. Neler yapabileceğimizi anlattık. Biz, futbolcular olarak gerekli sorumluluğu alıyoruz ve Mayıs ayına da kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Birlikteliliğimizi ortaya koyacağız. Aykut hocamıza inancımız tamdır. Zor süreçlerden geçtik ve bu zor süreçlerde dimdik ayakta duran isimlerin başında Aykut Kocaman geliyordu. Biz ona inanıyoruz, güveniyoruz. 3-4 saat konuştuk, şu anda ne düşünüyor bilmiyorum ama inşallah hocamız kalacak.
Gökhan Gönül: "Hocamız istifa kararında kararlıydı ancak buraya hem futbolcular hem başkanımız hem de yöneticilerimiz geldi. Suçlu biziz ve gerekeni yapacağız ve takımı toparlayacağız. Hocamızı kararını döndürmeyi başardığımızı düşünüyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erkan23 Aralık 2012 16:49

    Bu futbolcular böyle hoca bulamayacaklarını iyi bildikleri icin gitmesini istemiyorlar. Aykut hoca neyapsin duygusal konuşma yapsa duygusuz futbolcu topluluğunu etkilenmiyor oda 2 maçta bir istifaya yelteniyor ama Aziz Aykut'tan sonra sıranın kendisine gelicegini çok iyi bildigi icin sıranın kendisine gelmesini uzata bildigi kadar uzatıyor

  • ender23 Aralık 2012 08:20

    Aykut un istifası doğru karardır,,2.ci defa istifa eden,3.cü defa dönmez.Neden,derseniz,Aykut,oyunu okuyamiyor,,çok hızlı Karabük förvetlerine karşı,ilk onbire ağır Selçuk,tecrübesiz Sezer i alıyor.Kendi çok donuk,futbolculara heyecan,motivasyon veremiyor.

  • ulusal23 Aralık 2012 02:21

    aykut kocaman ın istifası hiç hiç ilglendirmiyorum beni ekonomi haberleri görmek istediğimiz bu sitede futbol la uyuşturulmuş topluma sizde katkıda bulunuyorsunuz bu tip haberi okumak isyenlere spor siteleri mevcut tşk .. sunar iyi geceler dilerim