E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFutbolcular Melo'yu istemiyor!---

Futbolcular Melo'yu istemiyor!

Futbolcular Melo'yu istemiyor!
07 Ağustos 2012 - 09:51 borsagundem.com

G.Saray Melo için uğraşırken, takım içinde ‘pitbull’ muhaliflerinin sayısı bir hayli fazla

G.Saray neredeyse 3 aydır Melo için uğraşırken, takım içinde ‘pitbull’ muhaliflerinin sayısı bir hayli fazla.
Kampı ve maçları kaçıran Sambacı’nın işi uzattığını düşünen futbolcularda ‘dönmese olur’ fikri hakim.
Terim alınması konusunda çok kararlı. Hatta tecrübeli hoca öyle ısrarcı ki yönetime alternatif bir isim bile vermedi.
Yöneticiler ise Juventus’la görüşmeler tıkanmasına karşın “Talibi yok. Rahat kiralarız” diye düşünüyor.
MELO’NUN yeni sezonda G.Saray formasını giyip giymeyeceği belirsizliğini korurken, Brezilyalı futbolcuyla ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılılar 12 Mayıs’ta şampiyonluğa ulaştıkları F.Bahçe derbisinden bu yana ‘pitbull’u takımda tutmak için uğraşırken, aradan geçen yaklaşık 3 aylık süreye karşın transfer henüz bitmedi.
ÖNCE kendi alacağı parada indirimi kabul etmeyen Melo’nun daha sonra geri adım atmasına karşın menajerinin ekstra ücret istemesiyle görüşmeler tıkanmış, Melo cephesinin G.Saray’a “evet” demesinin ardından ise bu kez kulübü Juventus işi yokuşa sürmüştü. Daha önce twitter’dan son olarak da Brezilya medyasına yaptığı açıklamalarla G.Saraylı taraftarları öven Melo’nun bu davranışı “tribünlere oynuyor” yorumlarına neden olurken, takım içinde de Felipe Melo’yu istemeyenlerin sayısının çok olduğu öğrenildi.
O KAVGA UNUTULMADI!
4 Temmuz’da sezonun startını veren G.Saray, 12 günlük Avusturya kampının ardından İstanbul’da çalışmalarını sürdürürken, Melo hem kampı hem hazırlık maçlarını kaçırmış olması takım arkadaşlarının tepkisini çekti. Sarı-kırmızılılarda F.Bahçe ile oynanacak Süper Kupa Finali’ne 5, ligin başlamasına ise 12 gün kala hâlâ anlaşma sağlanamayan Melo’nun işi uzattığı görüşü hakim. Geçen sezon Riera ile ettiği kavga ve yine fahiş bir ücret ödenecek olması da Melo’yla ilgili futbolcuların tavrını belirliyor. Buna karşın Fatih Terim ise ısrarla Melo’nun alınmasını istiyor. Hatta bu konuda öyle kararlı ki transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşın tecrübeli teknik adam yönetime alternatif bir isim bile sunmuş durumda değil.
TEK TEKLİF G.SARAY’DAN
BU arada Melo’nun ikna edilmesinin ardından sarı-kırmızılılar Juventus ile masaya otururken, İtalyan ekibinin fiyat arttırması görüşmelerin tıkanmasına neden olmuştu. Ancak bu olumsuz tabloya rağmen yönetim Melo konusunda çok rahat. Sebebi ise Juventus’a Sambacı için şu ana kadar G.Saray dışında hiçbir resmi teklifin gelmemesi. Talibi olmaması nedeniyle G.Saray cephesinde ‘rahat kiralarız’ düşüncesi hakim

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)