E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFutbolda kaos büyüyecek---

Futbolda kaos büyüyecek

Futbolda kaos büyüyecek
01 Şubat 2012 - 07:35 borsagundem.com

Mehmet Ali Aydınlar'ın Başkanlıktan istifa etmesiyle futbol dünyası yeni başkanını arıyor.

Birçok kulüp Şenes Erzik'in aday olmasını istiyor. Ancak UEFA'da da görevi olduğu için bu zor. Haluk Ulusoy daha önce, 'Görevden kaçmam' sinyali vermişti. Eski başkan Levent Bıçakcı'nın ismi ön plana çıkıyor. Mehmet Atalay daha önce aday olmak için hazırlık yapmıştı. Trabzon eski Asbaşkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise Aydınlar'ın istifası duyulur duyulmaz aday olacağını açıkladı. Çok farklı isimlerin öne çıkacağı bir süreç olacak.
Hüsnü Güreli (TFF Yöneticisi)
KİMSE panik yapmasın. Futbol Federasyonu 27 Şubat'ta kongrede daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Önemli olan Türk futbolunun istikrarı.
Yıldırım Demirören (BJK Bşk.)
SANIYORUM Aydınlar, 'Güven tazeleyin' dememizin ardından tek başına istifa kararı alarak, 'Sizin demenizle olmaz, kendim giderim' demek istedi. Şimdi işler daha zor. 27 Şubat'a dek bir çok yeni gelişme yaşanabilir.
Sadri Şener (Trabzon Bşk.):
HOŞ ve şık olmadı. Şenes Erzik'in başkanlığı olmaz. Çünkü yaşı bir hayli ilerledi. Benim başkanlığı almam da söz konusu değil. En iyisi tekrar Aydınlar'ı ikna etmek. 27 Şubat'a kadar 2 Avrupa Kupası maçı oynayacağız. Şartlar nasıl geçilecek meçhul. Aydınlar'da hiçbir sıkıntı yoktu. Birden bire ne değişti!..
Kazım Gürol Yılmaz (Samsun Bşk.)
AYDINLAR ile yardımcılarının istifaları karşısında büyük üzüntü duydum. İstifaları şaşkınlıkla karşıladım.
İbrahim Yazıcı (Bursaspor Bşk.)
ŞAŞKINLIK içindeyim. Bundan sonra neler olacağını merakla bekliyoruz.
İlhan Cavcav (G. Birliği Bşk.)
Çok üzüldüm. Yeri ve zamanı değildi. Aydınlar'ı bu hale getirenler şimdi cevap versinler. Türk spor tarihindeki bu sorumluluklarını, herhalde anlarlar.
Halil Ünal (Eskişehirspor Bşk.):
ani bir istifa kararı alındı. Konuyu değerlendiriyoruz. Görüşmeler sonucunda detaylı açıklamada bulunuruz.
Nedim Türkmen (Orduspor Bşk.)
KAOS daha da derinleşecek. Bir 3-4 ay daha kaybedeceğiz. Başkan kim olacak, bu sorunlarla nasıl başedecek. Federasyon başladığı işi bitirmeliydi.
Sami Altınyuva (A.Gücü Bşk.)
AydInlar, elinden gelenin en iyisini yaptı. Bizimle ilgileniyordu. Ama şike olayları yüzünden yapmak istediklerinin hiçbirini yapamadı, gitmemeliydi.
Melih Gökçek (Ankaraspor O.Bşk.)
Türkiye'de şike yapan yöneticilerin sayısı oldukça fazla. A.Gücü'nün son 2 sezonda oynadığı 2 maçta şike yapıldığını kesinlikle ispatlayabilirim.
Gerekirse belgeleri açıklarım
BAŞKAN Vekili Lutfi Arıboğan da dün yaptığı açıklamada, 'Haksız suçlamalar ve hakaretlerin dozunun tahammül sınırlarını aşması, kamuoyu önüne atılmış olmam ve başkanımızın devam etmeme tasarrufu üzerine istifa kararı verdim' açıklamasının ardından, 'Gerek olduğu takdirde, sürece dair yaşananlar hakkında bazı gerçekleri ve detayları, belgeleriyle önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağım' ifadesini kullandı. Akşam

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)