E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray 2'inci bombayı patlattı---

Galatasaray 2'inci bombayı patlattı

Galatasaray 2'inci bombayı patlattı
12 Temmuz 2012 - 08:35 borsagundem.com

G.Saray Hamit Altıntop’tan sonra bir yıldızı daha renklerine bağladı

Galatasaray, Hamit Altıntop transferinin ardından, ses getiren ikinci hamlesini Burak Yılmaz’la gerçekleştirdi... Sarı kırmızılılar milli golcüyü 5.5 milyon Euro bonservis ile genç oyuncuları İsmail Berk Ünsal ve Merthan Caner Öztürk’ü Trabzonspor’a vererek kadrosuna kattı. Dün bu transfer konusunda oldukça ilginç gelişmeler yaşandı. Burak Yılmaz, Lokomotif Moskova’ya gitti denilirken, önce Rus kulübü bu transferi resmileştirmek için henüz erken olduğu açıklamasını yaptı.
İlk sinyali twitter aracılığıyla verdi.
Ardından da milli golcü, twitter’ına “Bugüne kadar Trabzon’un istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım. Artık geleceğimi düşünmek durumundayım” yazdı.. Ve Lokomotif’ten 12.5 milyon Euro’luk cazip teklif alan Burak, kariyerini düşünerek G.Saray’a “Evet” dedi...
Fatih Terim’in istediği golcü için Abdürrahim Albayrak oyuncunun menajeri Ali Egesel ile dün bir araya geldi. Albayrak, Galatasaray’a gelmeye sıcak bakan Burak’a bu kez 2.4 milyon Euro teklif etti.
Sadri Şener’i kırmak istemediler
Sözleşmesinde 5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunan golcü oyuncu için G.Saray bu maddeyi kullanmak istemedi. Geçen sezon özellikle Selçuk İnan’ın bedelsiz olarak transferinde aralarının açıldığı başkan Sadri Şener’i kırmamak adına, fazladan 500 bin Euro ile iki genç oyuncusunu gözden çıkardı. Geçen hafta yapılan pazarlıklarda, G.Saray’dan 7 milyon Euro ve İsmail ile Merthan’ı isteyen Trabzonspor, sarı kırmızılıların yaptığı son teklifi kabul etti ve Burak Yılmaz Aslan oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)